👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie nie przeraża jego głupota.
Mnie przeraża, że sie tym chwali...
Mnie przeraża, że sie tym chwali...
Siriuz napisał/a:
Jakiś opis o co chodzi?
Pewnie coś tego typu
sadol.pl/t/567154
sadol.pl/t/565177
sadol.pl/t/560269
sadol.pl/t/548313

Jak chca czegos dla dobra planety to niech sie przejdą z workami i pozbierają śmieci z lasu, albo zrobią zrzutkę na jakiś wiatrak czy filtr do komina. No chyba że to nie eko aktywiści.
Prościej było odciąć łapę, więcej by jej nie przykleił, a rękę się rozjeździ... Teraz dziure trzeba będzie łatać w asfalcie.
mazga50 napisał/a:
Pozyskiwanie surowców do baterii i późniejsza ich obróbka, ich trwałość, pojemność (a zatem i zasięg)
Baterie w dupofonach jakoś nikomu nie przeszkadzają a w autach już tak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie