@up
Ostatnio jak opowiedziałem kawał twojej dziewczynie, to tak się śmiała że aż z łóżka spadła.
konto usunięte
2015-05-15, 12:41
Tu jeździ? Nie, to spostrzeżenia normalnego faceta. A jak bez sensu jedzie to sam mu dowalam. Średnie najzwyczajniej olewam, wcale się nie odzywam. Akurat ten żart jest bardzo dobry i nie widzę sensu, żebyś tu jakieś epopeje pisał. Bongo wcale nie monotematyczny, wali sporo o naszej historii, o polityce (tu akurat często mi te żarty nie pasują). Tylko, że te żarty przechodzą przeważnie bez echa. Dlaczego? Ano dlatego, że większość ich nie rozumie.
Cisnąć możesz każdemu, jeśli potrafisz. Na razie to ty się wdrapujesz na marny pagórek, szczyty daleko i za wysoko.
Z niebywała lekkością w ujęciu komicznym, celnie dostrzegasz niuanse życia
Bongman ty o kobiecie wiesz tyle co o dobrym dowcipie
crankshaft, Normalny facet WIE że z dziewczynami to bywa różnie, ale nie wylewa żalu z tego powodu tylko wychwala kobiety żeby wyrobić normę zaliczonych cipeczek i nie bez powodu jest tyle wierszy i piosenek o kobietach ze względu na to. Jeśli bongman by na co dzień tak się wszędzie żalił i słyszałyby to różne dziewuchy to pewnie wyobrażały by sobie jaka z niego ofiara i podejrzewam że jego życie seksualne ograniczało by się do własnej ręki.
@up
Gdzie tu masz jakieś żale z mojej strony? To kawał, rozumiesz?
@up Nie chodzi mi o kawał, myślałem trochę szerzej o tym jak wiercisz tutaj na co dzień twoimi tematami i postami na temat kobiet.