👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

skaza71 napisał/a:
wystarczyło złożyć tylną kanapę.
Nie w kazdym modelu bracie.
LOL to ford wystarczy odkrecic oswietlenie tablicy rejestracyjnej, tak jest mikrostyk ktory otwiera bagaznik. Jezeli go nie ma to jest ciegno od zamka z kluczyka ktore wystarczy pociagnac palcami. Najlepiej zalozyc gumowa rekawiczke na reke bo trudno sie przesuwa ciegno golymi palcami. Dziekuje za uwage...
impressa88 napisał/a:
Jesteś takim samym debilem. Po co chcesz wybijać szybę skoro drzwi są otwarte na rozcież?
Ah sorry debilu nie zauważyłem, że są otwarte. Cebulaku
wwonlas napisał/a:
LOL to ford wystarczy odkrecic oswietlenie tablicy rejestracyjnej, tak jest mikrostyk ktory otwiera bagaznik. Jezeli go nie ma to jest ciegno od zamka z kluczyka ktore wystarczy pociagnac palcami. Najlepiej zalozyc gumowa rekawiczke na reke bo trudno sie przesuwa ciegno golymi palcami. Dziekuje za uwage...
i chciałbyś ogladac film z takiego otwierania?
(piwo dałem niechcacy, zamiasst kliknąc cytuj)
C0C0JUMBO napisał/a:
Nie da rady przez kanapę?
W sedanach są rygle w tylnej kanapie i nie da się złożyć oparcia jeśli jest zamknięty centralny. Kiedyś miałem podobny problem i musiałem ciąć brzeszczotem w szczelinie.
Perhydrol napisał/a:
W sedanach są rygle w tylnej kanapie i nie da się złożyć oparcia jeśli jest zamknięty centralny. Kiedyś miałem podobny problem i musiałem ciąć brzeszczotem w szczelinie.
Malo tego, w niektorych sadanach w ogole nie jest skladana tylna kanapa i od srodka do bagaznika sie nie dostaniesz

przemo3251 napisał/a:
amerykanskie auta zazwyczaj przyciski od otwierania mają w bagażniku lub nie mają w ogóle
O widzisz człowiek się całe życie uczy... Ciekawe, bo ja nigdy w życiu nie widziałem auta osobowego (w tym amerykańskiego), które nie ma otwierania bagażnika ze środka.
@beny was już uświadomił. Ale wy dalej nie czytacie tylko śmiało piszecie. No więc:
sjp.pwn.pl/slowniki/na%20rozcie%C5%BC.html
Kolejny etap to telefon do Miodka.
sjp.pwn.pl/slowniki/na%20rozcie%C5%BC.html
Kolejny etap to telefon do Miodka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie