Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Tom9310 2017-10-01, 19:44 1
Cryo napisał/a:

Obrazek
Twoja logika.

Źle zrozumiałeś odp. kolegi więc ja Tobie odpowiem.

Dziewczyna bez tatuażu na starość będzie wyglądać jak babcia.

Dziewczyna na starość z tatuażem będzie wyglądać jak babcia co ma nie po kolei w głowie
Zgłoś
Psilocke 2017-10-01, 20:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tom9310 2017-10-01, 20:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-01, 20:29
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-01, 20:54 1
ale bym possał takie krocze
Zgłoś
remi1982 2017-10-01, 21:14 6
Tom9310 napisał/a:

Źle zrozumiałeś odp. kolegi więc ja Tobie odpowiem.

Dziewczyna bez tatuażu na starość będzie wyglądać jak babcia.

Dziewczyna na starość z tatuażem będzie wyglądać jak babcia co ma nie po kolei w głowie

A może na starość to Ty będziesz nijakim szarym dziadkiem, jednym z milionów. A mnie się wnuki zapytają skąd mam swoje dziary, bo będą ciekawe historii dziadka?

Tom9310 napisał/a:

Jak Cię widzą tak Cię piszą.
Osoba która decyduje się na robienie dziary powinna dobrze o tym wiedzieć;p

A nie przyszło Ci do głowy, że są różne rodzaje wydziaranych osób?
Jedni robią dziary w kryminale.
Inni robią byle co bo taka moda lub przywiązanie do danej subkultury.
I są ludzie którzy każdy wzór mają przemyślany i stworzony przez siebie i dla siebie.

Sam jestem wydziarany i szczerze Ci powiem, że mam w dupie zdanie innych na mój temat. Każda moja dziara to minimum 2 lata przygotowań. Projekt, miejsce, sens danego tatuażu.

Tak więc nie każdy wytatuowany człowiek to debil który żyje chwilą.
Zgłoś
Psilocke 2017-10-01, 21:18
Zgłoś
.Piotrek 2017-10-01, 21:44
mygyry napisał/a:

Wygląda całkiem jak macica
Obrazek

Rogi macicy świni są opisywane jako przypominające "baranie rogi" :d
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-01, 21:53 4
@Tom9310
@Psilocke

Niedawno było badanie, w którym wyszło że osoby o niskim wykształceniu częściej decydują się na dziarę (większość, ale nie wszystkie)

Wielu takich ludzi, upatruje w tatsach łatwej metody na nastroszenie piórek - co nie jest żadnym odkryciem bo większość społeczeństwa to wie.

Z drugiej strony, tendencja dotycząca większość nic nie mówi o jednostce i sam tatuaż o niczym nie świadczy. Są zwyczajnie ludzie zakręceni, którzy nie funkcjonują jak przeciętny zjadacz chleba - co nie oznacza że są słabo wykształceni itd. Po prostu żyją inaczej niż większość.

Więc po części obaj macie rację.

Ja dziar nie mam i uważam, że łatwiej poznać z kim ma się do czynienia po ryju niż po dziarach
Zgłoś
Tom9310 2017-10-01, 21:58 1
Zgłoś
JedkerTC 2017-10-01, 21:59
Dobra laska, podoba mi się
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-01, 22:14
To nie jest czaszka kozy
Zgłoś
remi1982 2017-10-01, 22:22 1
Zgłoś
manson__ 2017-10-01, 23:31
Zgłoś
sdstc_son 2017-10-01, 23:46
Ciekaw jestem jak z twarzy wygląda. Daje głowę, że paszczur jakich mało. I zaraz skończyłoby się "ale bym ją wylizał". A tak to wyobraźnia działa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem