📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Cryo napisał/a:
Obrazek
Twoja logika.
Źle zrozumiałeś odp. kolegi więc ja Tobie odpowiem.
Dziewczyna bez tatuażu na starość będzie wyglądać jak babcia.
Dziewczyna na starość z tatuażem będzie wyglądać jak babcia co ma nie po kolei w głowie
Tom9310 napisał/a:
Źle zrozumiałeś odp. kolegi więc ja Tobie odpowiem.
Dziewczyna bez tatuażu na starość będzie wyglądać jak babcia.
Dziewczyna na starość z tatuażem będzie wyglądać jak babcia co ma nie po kolei w głowie![]()
A może na starość to Ty będziesz nijakim szarym dziadkiem, jednym z milionów. A mnie się wnuki zapytają skąd mam swoje dziary, bo będą ciekawe historii dziadka?
Tom9310 napisał/a:
Jak Cię widzą tak Cię piszą.
Osoba która decyduje się na robienie dziary powinna dobrze o tym wiedzieć;p
A nie przyszło Ci do głowy, że są różne rodzaje wydziaranych osób?
Jedni robią dziary w kryminale.
Inni robią byle co bo taka moda lub przywiązanie do danej subkultury.
I są ludzie którzy każdy wzór mają przemyślany i stworzony przez siebie i dla siebie.
Sam jestem wydziarany i szczerze Ci powiem, że mam w dupie zdanie innych na mój temat. Każda moja dziara to minimum 2 lata przygotowań. Projekt, miejsce, sens danego tatuażu.
Tak więc nie każdy wytatuowany człowiek to debil który żyje chwilą.
mygyry napisał/a:
Wygląda całkiem jak macica
![]()
Obrazek
Rogi macicy świni są opisywane jako przypominające "baranie rogi" :d
@Tom9310
@Psilocke
Niedawno było badanie, w którym wyszło że osoby o niskim wykształceniu częściej decydują się na dziarę (większość, ale nie wszystkie)
Wielu takich ludzi, upatruje w tatsach łatwej metody na nastroszenie piórek - co nie jest żadnym odkryciem bo większość społeczeństwa to wie.
Z drugiej strony, tendencja dotycząca większość nic nie mówi o jednostce i sam tatuaż o niczym nie świadczy. Są zwyczajnie ludzie zakręceni, którzy nie funkcjonują jak przeciętny zjadacz chleba - co nie oznacza że są słabo wykształceni itd. Po prostu żyją inaczej niż większość.
Więc po części obaj macie rację.
Ja dziar nie mam i uważam, że łatwiej poznać z kim ma się do czynienia po ryju niż po dziarach
@Psilocke
Niedawno było badanie, w którym wyszło że osoby o niskim wykształceniu częściej decydują się na dziarę (większość, ale nie wszystkie)
Wielu takich ludzi, upatruje w tatsach łatwej metody na nastroszenie piórek - co nie jest żadnym odkryciem bo większość społeczeństwa to wie.
Z drugiej strony, tendencja dotycząca większość nic nie mówi o jednostce i sam tatuaż o niczym nie świadczy. Są zwyczajnie ludzie zakręceni, którzy nie funkcjonują jak przeciętny zjadacz chleba - co nie oznacza że są słabo wykształceni itd. Po prostu żyją inaczej niż większość.
Więc po części obaj macie rację.
Ja dziar nie mam i uważam, że łatwiej poznać z kim ma się do czynienia po ryju niż po dziarach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie