Mądry gość znalazł rozwiązanie odwiecznej zagadki: Jak działa kobieca logika.
Są napisy PL.
Życie będzie łatwiejsze.
Aha i wymagana w każdym poście emotka:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EJBI
2015-02-15, 20:40
xjakemaru napisał/a:
@up
no jak ładne nie siedzą na sadolu, wypraszam sobie
Możesz to bardziej rozwinąć ?
oczami30latki coś nerwowa w tym temacie a zawsze taki chill
mało to jest cycków w internecie? ;]
konto usunięte
2015-02-15, 20:48
oczami30latki jak się wstydzisz swoich piersi to daj jakieś z internetu, bedziesz miala spokoj i piw nazbierasz, przeciez masz 30 lat, a moze i wiecej to wiadomo ze pewne rzeczy juz sie robia obwisle itp. teraz ludzie patrzac na twoj nick beda mysleli o Twoich obwisłych piersiach, szkoda, bo nieraz masz cos ciekawego do powiedzenia
konto usunięte
2015-02-15, 20:56
To może być przyszły noblista.
konto usunięte
2015-02-15, 21:55
oczami30latki napisał/a:
@up
to, że jesteś niepełnosprytny (bo w necie nic nie ginie) i potrzebujesz poklasku, atencji oraz próbujesz podleczyć swoje kompleksy nie znaczy, że ja mam tak samo
edit: i aby zakończyć bezproduktywną dyskusję - moje cycuszki są moje i mojego partnera... i na tym koniec...
I pisze to osoba która ma pod nickiem "kobieta Bongmana"
Brawo Jasia!
konto usunięte
2015-02-15, 22:08
Gotham nigdy tak bardzo nie chciało zobaczyć twarzy batmana jak ja tych cycków, ale właśnie mi uświadomiliście że musi być gruba i nie ma co się denerwować.
Mogę zamknąć kolejny rozdział mojego życia, dzięki!
Znajdźcie sobie panienki i oglądajcie ich cycki, a nie ciągle tylko : pokaż cycki, pokaż cycki.
Nigdy nie widzieliście cycków?? Uprzedzam- nie, nie pokaże. Mojemu się podobają.
A facet rzeczywiście ma sporo racji. A może to kobieta w przebraniu? Kobieta zdrajca.
konto usunięte
2015-02-15, 22:22
konto usunięte
2015-02-15, 23:09
Od chamów wyzywa, a cytuje zdjęcia gołych wacków. Hipokryzja.
Czego się kobito spodziewałaś na sadolu? Oklasków za przyznanie się do bycia irracjonalną?
thoms0n napisał/a:
Czego się kobito spodziewałaś na sadolu? Oklasków za przyznanie się do bycia irracjonalną?
Tak w zasadzie to sam sobie odpowiedziałeś na te pytania stwierdzając, że jest irracjonalna...
konto usunięte
2015-02-15, 23:32
konto usunięte
2015-02-16, 0:17
konto usunięte
2015-02-16, 8:08
dlx
2015-02-16, 19:10
@up
Oszukują siebie samych, że niby zdobyli te cycki.