👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@banana4444
Po jakości dowcipu domyślam się że tak wygląda twoja kobieta
Po jakości dowcipu domyślam się że tak wygląda twoja kobieta

Co jest bardziej kobiecego od sukienki, szminki i torebki?
Robienie loda, dawanie dupy i użalanie się nad sobą.
Robienie loda, dawanie dupy i użalanie się nad sobą.

W dzisiejszych czasach szminki, sukienki i torebki podpadają powoli kategorię unisex. @up, nie napinaj się, akurat ten kawał najwyższych lotów zdecydowanie nie jest i wyrazić swoje zdanie chyba można? Nie da się wszystkiego eksploatować w nieskończoność.
macho i masturbacja, te dwa pojecia stoja obok siebie, nie tylko ze wzgledu na pierwsza literke.

artemi napisał/a:
Nie da się wszystkiego eksploatować w nieskończoność.
Troszeczkę fizyki i zorientujesz się,że się da

Phallucifer napisał/a:
macho i masturbacja, te dwa pojecia stoja obok siebie, nie tylko ze wzgledu na pierwsza literke.
![]()
No racja, druga literka też się zgadza.
prywaciarz napisał/a:
ja mysle ze cycki to sa najbardziej kobiece
Ty, ziom... byłeś ty kiedyś na hardzie?

Cycki o niczym nie świadczą...
Dobra dobra... Jak juz sie zakonczy pomiar penisow zarowno Pań jak i Panów to zapodajcie "gluchego", a teraz czas na relax

Kya napisał/a:
Bosze! Nie podniecaj się tak, bo wirtualny penis stając wybije Ci zęby.
"Szowinistyczne" kawały bywają śmieszne, ale ten to akurat kompletny niewypał.
Albo brak pomysłu albo bardzo marne poczucie humoru. Ot i tyle.
Ty z racji tego, że masz konto na sadistic jesteś zobligowany do śmiania się ze wszystkiego co Ci tu podadzą?
Ależ to fajnie napisać "załóżcie sobie temat na samosi" o wielki sadysto, chylę czoła.
Pozdr.
True story![]()
Ok, już nie offtopuję bo bałagan się robi.
True story

Kya napisał/a:
Bosze!
Umrzyj, przepadnij. To jest gorsze niż ten "żarcik"

Jakbyście miały dostać patelnię na prezent to się oburzacie, że wolałybyście dostać coś bardziej kobiecego.
Ja bym tam się cieszył z nowej pary śrubokrętów.
Ja bym tam się cieszył z nowej pary śrubokrętów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie