Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-07-26, 22:58
jak dla mnie kobiety powinny na rowni z mezczyznami startowac w sporcie jak sa tak rowno uprawnione tylko wtedy zadnych wygranych zadnej kasy i zadnych sukcesow
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-26, 23:09
Czolgman napisał/a:

Jeżeli ma cipsko między nogami i ma ciote to jest to kobieta tłuku... Babochłop ma k🤬sa między nogami... A to, że się nap🤬la to jest jej wybór.
Widać preferujesz p🤬dowate panienki, które rzygają na dźwięk wypuszczonego bąka z dupska i mają żałobę po złamanym tipsie...

Laska też musi mieć przysłowiowe "jaja" Nie mam na myśli tego, że ma się tłuc w ringu czy w klatce. Ale np jak dobrze zjem i sobie beknę to nie ma wydzierać mordy "oo FUUUUJ ! Ty ŚWINIO" i j🤬 fochy na tydzień...

Wiem, że na wsi to dziwne, ale ja sobie cenię kulturę. Niestety tacy jak ty ją niszczą.

juzekmotyka napisał/a:

@Hrodgar oto Gina Carano

Obrazek

Jeszcze można wymienić Ronde Rousey i Karolinę Kowalkiewicz.

Wyjątek potwierdzający regułę.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-26, 23:57
Czolgman napisał/a:

Jeżeli ma cipsko między nogami i ma ciote to jest to kobieta tłuku... Babochłop ma k🤬sa między nogami... A to, że się nap🤬la to jest jej wybór.
Widać preferujesz p🤬dowate panienki, które rzygają na dźwięk wypuszczonego bąka z dupska i mają żałobę po złamanym tipsie...

Laska też musi mieć przysłowiowe "jaja" Nie mam na myśli tego, że ma się tłuc w ringu czy w klatce. Ale np jak dobrze zjem i sobie beknę to nie ma wydzierać mordy "oo FUUUUJ ! Ty ŚWINIO" i j🤬 fochy na tydzień...

BTW. Zajebisty szacunek do rywalki !

Widocznie masz niskie wymagania, liczy się prawdziwa kobieta, ani plastik, ani księżniczka ani zawodniczka MMA.

juzekmotyka napisał/a:

@Hrodgar oto Gina Carano

Obrazek

Jeszcze można wymienić Ronde Rousey i Karolinę Kowalkiewicz.

No fajnie, a jak wygląda po walce? nos bokserski, żeby połamane. Prawdziwa kobieta się nie bije, bo ma faceta, który bije się w jej imieniu. No ale to było przed równouprawnieniem i krzykiem feministycznych p🤬d, które nie potrafiły sprytem i wdziękiem znaleźć faceta, a później sprawić aby robił to co one by chciały.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Assassin93 2013-07-27, 0:03
I weź takiej powiedz, że zupa była za słona...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 0:30
nie chciała zbierać bawełny...
Zgłoś
enjoy7 2013-07-27, 0:35
R🤬ać póki ciepła
Zgłoś
Seboolek 2013-07-27, 0:52
Lubie jak laski sie biją ale zawsze mi smutno wtedy bo co jak taką w fajne cyce kopnie czy coś. Szkoda cycuszków
Zgłoś
Wroganin 2013-07-27, 4:24
Filmik powinien się kończyć co najmniej po 10 sec...
Zgłoś
Czolgman 2013-07-27, 13:16
MrZet, No widzisz... Zatem na Twojej wiosce masz inne pojęcie kultury... Nie uważam, żeby beknięcie we własnym domu było jakimkolwiek przejawem wieśniactwa i braku kultury... Sam to robisz na bank kilka razy dziennie tak samo jak walisz bąki... Tylko przed własną dziewczyną/narzeczoną/żoną musisz sp🤬a**ć do innego pokoju lub kibelka, żeby coś naturalnie wytworzonego przez Twój organizm mogło się "uwolnić"... Byleby nie usłyszała... I to jest bardzo przykre... Nie uważam też, żebym niszczył pojęcie kultury... Bo w miejscach publicznych potrafię się zachować A w domu... ? Wolność Tomku w swoim domku...

Hrodgar, Co to znaczy "prawdziwa kobieta" ? Co to za pojęcie w ogóle... Mam rozumieć naturalna tak ? Bez silikonu, botoksu etc. ? Bo jak inaczej to wytłumaczyć... Jeżeli o to chodzi to zgadzam się ! Naturalność u kobiety to podstawa... Ale to czym się zajmuję, jakie sporty uprawia nie daje podstaw do oceniania płci...
Zgłoś
conrad89 2013-07-28, 0:29
jeszcze ją Suka dobiła strzałem
Zgłoś
Mr.Benny 2013-07-28, 7:53
Ale sobie sędzia pomaca...

podpis użytkownika

Zgłoś