Jeżeli ma cipsko między nogami i ma ciote to jest to kobieta tłuku... Babochłop ma k🤬sa między nogami... A to, że się nap🤬la to jest jej wybór.
Widać preferujesz p🤬dowate panienki, które rzygają na dźwięk wypuszczonego bąka z dupska i mają żałobę po złamanym tipsie...
Laska też musi mieć przysłowiowe "jaja" Nie mam na myśli tego, że ma się tłuc w ringu czy w klatce. Ale np jak dobrze zjem i sobie beknę to nie ma wydzierać mordy "oo FUUUUJ ! Ty ŚWINIO" i j🤬 fochy na tydzień...
Wiem, że na wsi to dziwne, ale ja sobie cenię kulturę. Niestety tacy jak ty ją niszczą.
@Hrodgar oto Gina Carano
Obrazek
Jeszcze można wymienić Ronde Rousey i Karolinę Kowalkiewicz.
Wyjątek potwierdzający regułę.
Jeżeli ma cipsko między nogami i ma ciote to jest to kobieta tłuku... Babochłop ma k🤬sa między nogami... A to, że się nap🤬la to jest jej wybór.
Widać preferujesz p🤬dowate panienki, które rzygają na dźwięk wypuszczonego bąka z dupska i mają żałobę po złamanym tipsie...
Laska też musi mieć przysłowiowe "jaja" Nie mam na myśli tego, że ma się tłuc w ringu czy w klatce. Ale np jak dobrze zjem i sobie beknę to nie ma wydzierać mordy "oo FUUUUJ ! Ty ŚWINIO" i j🤬 fochy na tydzień...
BTW. Zajebisty szacunek do rywalki !
Widocznie masz niskie wymagania, liczy się prawdziwa kobieta, ani plastik, ani księżniczka ani zawodniczka MMA.
@Hrodgar oto Gina Carano
Obrazek
Jeszcze można wymienić Ronde Rousey i Karolinę Kowalkiewicz.
No fajnie, a jak wygląda po walce? nos bokserski, żeby połamane. Prawdziwa kobieta się nie bije, bo ma faceta, który bije się w jej imieniu. No ale to było przed równouprawnieniem i krzykiem feministycznych p🤬d, które nie potrafiły sprytem i wdziękiem znaleźć faceta, a później sprawić aby robił to co one by chciały.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

Hrodgar, Co to znaczy "prawdziwa kobieta" ? Co to za pojęcie w ogóle... Mam rozumieć naturalna tak ? Bez silikonu, botoksu etc. ? Bo jak inaczej to wytłumaczyć... Jeżeli o to chodzi to zgadzam się ! Naturalność u kobiety to podstawa... Ale to czym się zajmuję, jakie sporty uprawia nie daje podstaw do oceniania płci...