Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antkowiak1992 2024-08-15, 17:12
Pies chwilę się zastanowił po czym stwierdził a c🤬j pogryze ja jeszcze za dużo szynki ma w sobie
Zgłoś
AnalnyTerrorysta 2024-08-15, 17:32 1
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

I znowu ta sp🤬olona rasa która się nadaje tylko do utylizacji

Przecież ta kobieta tylko sobie spokojnie szła...

podpis użytkownika

Gore Gore Szabadaba Da Amore
Zgłoś
massmoth 2024-08-15, 18:18 1
Polak_mały napisał/a:

Ale jak to? Ktoś wytłumaczy?
Przecież to taka delikatna rasa, nie zrobi krzywdy człowiekowi jeśli właściciel nie nauczy agresji. W dodatku po szkoleniu jest "odwoływalny", czyli w każdej sytuacji ważniejszy będzie głos właściciela niż jakiś tam instynkt, a to sprawia że może do końca życia chodzić bez smyczy i kagańca, bo nigdy mu nie odjebie, zwłaszcza na starość.
Znam się bo widziałem na filmach jak te psy troszczą się o dzieci, a poza tym gadałem z jednym właścicielem który starał się nauczyć psa rozrywać kawałek sofy znaleziony na śmietniku. No nie szło psa nauczyć komendy "bierz", dla zabawy, a co dopiero nauczyć go agresji.

Troche to brzmi jakbys to pisal ironicznie . Ta rasa ma po prostu zajebiste gabaryty do zabijania, no bo po to przeciez byla chodowana, co nie znaczy ze psa sie nie da ulozyc, jak wlasciciel jest zj🤬y, to pies tez będzie.
Zgłoś
Collector 2024-08-15, 18:18 1
Co się czepiacie kobiety, jeszcze zdążyła zajeb*c katalizator 😎😎🥴
Zgłoś
gdfgdf 2024-08-15, 18:27 1
haha jak od tylca ją wział, pedał pies jakiś hahaha k🤬a co za c🤬l haha ale śmiechłem
Zgłoś
Marmar9104 2024-08-15, 19:14
Sam typie jesteś do utylizacji. Pies niczemu winien, właściciel odpowiada.
Zgłoś
viking19 2024-08-15, 19:33
a biedny kundelek próbował bronić baby, to sam jeszcze ucierpiał. :/
Zgłoś
encoder178 2024-08-15, 20:27
gdyby mnie takie cos uj🤬o to chwila moment, kark skręcony i piesek leży jak trup. Nie jest to trudne jak się każdemu mogłoby wydawać bo już raz owczarka niemieckiego tak ukręciłem, gdy mnie uj🤬 w łydkę, gdy przechodziłem obok na chodniku. Oczywiście właściciel potem wielka rozpacz, zadzwonił na policję, a skończyło się tylko tym, że musiał mi płacić odszkodowanie i koszty hospitalizacji/szczepionek na wścieklizne Dalej mam blizne po sk🤬ysynie.
Zgłoś
DDDDDDDUPA 2024-08-15, 21:49
Pimpek sie tylko bawi
Zgłoś
mazga50 2024-08-15, 22:03

A ty gdzie tam widzisz cz🤬cha?
Zgłoś
Batory500 2024-08-15, 22:04
O, nawet Randy przybiegł
Zgłoś
hasfar 2024-08-15, 22:20

Zwykła baba!
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-08-15, 23:07

Jak masz takie podejście to sam jesteś sp🤬olony.
Weź ty się od psów odczep, jak właściciel poj🤬y i pozwalał psu na nie wiadomo co to są efekty. Psy niczego winne nie są , tylko właściciele są zj🤬i. Tyle w temacie
Zgłoś
daliD 2024-08-16, 0:54
Drugi pies po mistrzowsku go od niej odciągnął.
Zgłoś
alpax 2024-08-16, 1:20
Tego drugiego psa, który próbował babie pomóc pewnie sk🤬iel zagryzł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie