👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boli mnie, że tacy idioci posiadają tyle kasy, iż mogą mieć takie auto, że dziewczyny, którym wszystkim się podobają lgną do nich jak muchy do gówna, że te dziewczyny dla tej kasy zgadzają się zrobić z siebie idiotkę w końskiej masce. zero sprawiedliwości na tym świecie. idiota robiący coś poronionego jest artystą, bo ma kasę. a biedak robiący coś pięknego, sztukę najwyższych lotów zarabia 2zł za ołówkowy portret przechodnia na centralnym. nie ma piwa
No jak to co.
Jest fura? Jest.
Są dobre cycki? Są
Jest główna? Jest.
Wszystko idzie przepchnąć jeżeli w filmie jest ktoś kogo można popchnąć na masce dobrej fury.
Jest fura? Jest.
Są dobre cycki? Są
Jest główna? Jest.
Wszystko idzie przepchnąć jeżeli w filmie jest ktoś kogo można popchnąć na masce dobrej fury.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie