Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kobieta Kubica
F................r • 2013-04-05, 17:03
Opowiem wam moją przygode z wczorajszego dyżuru "nocnego".
Na pogotowie dostaliśmy wezwanie koło 6 rano o gościu który zatrzymał się krążeniowo na rynku w mojej mieścinie - dodam że wjazd na owy rynek jest dość wąski. Więc my fru do karetki, sygnał i zap🤬lamy na miejsce. Dojeżdzamy już w ten zaułek a tam kobitka, która chyba przyjechała odebrać koleżanke zablokowała nam wjazd Wszystko jeszcze zrozumiem - chociaż mogła się pięknota domyślić że jedziemy skoro słyszała sygnał a ludzie zebrali się na płycie rynku. No i tu dochodzimy do kulminacji - Baba zamiast dać wsteczny i sp🤬alać to zaczęła wyczyniać jakieś cuda na kiju, pół koperty, cofanie i zatrzymywanie się. My nie mogliśmy czekać więc wypadliśmy tak jak stanęła karetka i biegliśmy do poszkodowanego. Trzeba tu wyjaśnić że w takich akcjach bierze udział 3 ratowników i każdy bierze część potrzebnego sprzętu - a nasz kierowca męczył się z tym mistrzem kierownicy. Sytuacja musiała wyglądać komicznie ponieważ wyglądaliśmy jak jacyś murzyni z zaj🤬ym sprzętem RTV - Ja biegnę z defibrylatorem, kufrem i torbą z lekami, a kolega z deską ortopedyczną i drugim kufrem. Muszę dodać że facio miał kurewskie szczęście bo w tłumie znalazł się ktoś ogarnięty i robił mu RKO - bądźmy szczerzy, może nie uratował mu życie ale chłop dzięki niemu się nie odkorował i nie został jarzyną. Gdy zabraliśmy się za poszkodowanego renimacja trwała mniej niż 2 minuty i chłop wrócił krążeniowo. Patrzymy za kierowcę - ten siedzi u baby w aucie i jej wyofuje bo ta się poddała w swoich staraniach. Więc my fru chłopa na deske a jeden z ludków tam stojących musiał pomóc nam się zabrać ze sprzętem medyczym. Końcowa faza wyglądała tak że my biegliśmy równo z kierowcą do karetki żeby wieźć już gościa na SOR. Co mnie rozwaliło na samym końcu to tekst tej panny do nas jak ją mijaliśmy - "sorry chłopaki"
Zgłoś
KMD 2013-04-05, 21:21
@up
co ty nie powiesz

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Grzyb18 2013-04-05, 21:22
Studiujesz w Kielcach a w jakim mieście jeździsz na karetce jeśli można widzieć?
Zgłoś
sebnol 2013-04-05, 21:23
od kiedy to w karetce jezdzi 3 ratowników? Dobra baja, ale i z tym scenariuszem do booliwood sie nie dostaniesz. Karetka podstawowa= 2 ratowników plus kierowca. Karetka specjalistyczna=2 ratowników+lekarz+kierowca. dziekuje do widzenia

podpis użytkownika

super strona
Zgłoś
Eldavo 2013-04-05, 21:26 1
za sons of anarchy w awku,piwo
Zgłoś
o................i 2013-04-05, 21:34
Zajebista historia, nie ma bardziej wk🤬iających półgłówków niż ratownicy medyczni, wożą się jak taczka gnoju po szpitalu i udają bohaterów. W zawodach medycznych pełnią rolę takich dresików, łapki szeroko rozstawione , zgrywanie elo ziomka itd. A jak wyjdzie lekarz, albo student medycyny ze stetoskopem przewieszonym na szyi to sp🤬alają pod ścianę jak szczury, chociaż szczury mają wyższe iq
Zgłoś
Ronoaro 2013-04-05, 21:37 12
sebnol napisał/a:

od kiedy to w karetce jezdzi 3 ratowników? Dobra baja, ale i z tym scenariuszem do booliwood sie nie dostaniesz. Karetka podstawowa= 2 ratowników plus kierowca. Karetka specjalistyczna=2 ratowników+lekarz+kierowca. dziekuje do widzenia

Chłopie gdybyś przeczytał cały tekst to byś zrozumiał, że mówiąc 3 ratowników autor miał na myśli 2 ratowników i kierowcę. Matko, czy ludzie w na sadisticu to aż takie barany, że wszędzie doszukuja się ściemy i nie potrafią zrozumieć krótkiego tekstu?

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
g................o 2013-04-05, 21:47 9
@Ja-ah-qu-ub-el Jak tak to życze ci że jak będziesz zdychał na ulicy to żeby taki ratownik "półgłówek" przypadkiem nie śmiał ci przeszkdzać swoją obecnością. Chciałeś zabłysnąć i ci nie wyszło
Zgłoś
o................i 2013-04-05, 22:18
gabro napisał/a:

@Ja-ah-qu-ub-el Jak tak to życze ci że jak będziesz zdychał na ulicy to żeby taki ratownik "półgłówek" przypadkiem nie śmiał ci przeszkdzać swoją obecnością. Chciałeś zabłysnąć i ci nie wyszło

kolejny przedstawiciel niższego personelu medycznego?
Zgłoś
d................9 2013-04-05, 22:29 10
@ Ja-ah-qu-ub-el
A żebyś zdechł śmieciu
Zgłoś
sebnol 2013-04-05, 22:41
Ronoaro ratuje cie tylko to ze od 3 lat obowiązuje w Polsce obowiązkowe szkolenie kierowców a konkretnie muszą juz posiadać dyplom ratownika medycznego(to tak na marginesie). Cytuję:"Trzeba tu wyjaśnić że w takich akcjach bierze udział 3 ratowników i każdy bierze część potrzebnego sprzętu - a nasz kierowca męczył się z tym mistrzem kierownicy" (a tu wychodzi ze 3 ratowników+kierowca) chyba ze autor tego tekstu ma problem z formułowaniem zdania, gdzie już pózniej wspomina cytuję: "Ja biegnę z defibrylatorem, kufrem i torbą z lekami, a kolega z deską ortopedyczną i drugim kufrem"( tutaj już jest ich tylko dwóch którzy podbiegają do miejsca zdarzenia. Staram się czytać ze zrozumieniem, ale nie lubie jak ktoś mnie poprawia i wiem na 100%, że się myli. Druga kwestia: Zwykle do takich akcji z NZK przyjeżdża zespół specjalistyczny( i jeszcze raz pozwolę sobie przypomnieć- 2ratowników medycznych +lekarz +kierowca) więc jeśli nie masz o tym bladego pojęcia proszę nie wypowiadaj się i sraj żarem bo robisz zamieszanie w czymś gdzie niejedna osoba chciałaby się dowiedzieć jak jest naprawdę.

gheg

podpis użytkownika

super strona
Zgłoś
o................i 2013-04-05, 22:47
doot9 napisał/a:

@ Ja-ah-qu-ub-el
A żebyś zdechł śmieciu

nie.
Zgłoś
C................l 2013-04-05, 23:43
Jeszcze powiedz jakim autem była, bo miałam niemal identyczną sytuację babsztyl w SUVie zablokował ciasna drogę i zamiast cofnąć czekał co zrobimy my, a na gesty, żeby cofnęła nie reagowała.
Zgłoś
v................s 2013-04-05, 23:45
Women cannot into driving
Zgłoś
joszko 2013-04-05, 23:54
z deska ortopedyczna do nzk??? raczej za inny sprzet bym sie bral. np respirator, ale co kto lubi
Zgłoś
naiwny01 2013-04-06, 0:03 2
Deskę zostaw. Gh🤬j jak coś to weźmiesz typa na barana

podpis użytkownika

"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie