Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
artemidal 2012-05-16, 17:46
ciule w samochodach
Zgłoś
tinio 2012-05-16, 17:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mathox 2012-05-16, 17:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 17:49 3
@Bóg
Czyli uważasz że lepiej jeździć bez ochraniaczy? Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz, być może nie miała żadnych urazów a być może też umarła w szpitalu, kto ją tam wie, ale wkurza mnie właśnie wymądrzanie się kogoś takiego jak Ty. Dorwałeś nick jakbyś leczył kompleksy, dopier*alasz się do kogoś, kto ma całkowitą racje bo czy Ci się to podoba czy nie cały strój najpewniej uchronił ją przed jakimiś brutalnymi obrażeniami zaraz po i jak dla mnie ta kobieta nie umarła w szpitalu i nie miała żadnych złamań bo lekarze z karetki kazali jej wykonywać jakieś ruchy sprawdzające. Jeżeli wydaje Ci się że gość nie ma racji i się wymądrza to może wskocz chłopie w klapki, krótki rękawek i szorty, wsiądź na motor i daj się tak skasować, zobaczymy kto by się wtedy śmiał: ta kobitka czy Ty.... o bOŻE, zwracając się do Ciebie, bo pewnie sam na motorze nie jeździsz i myślisz że za kółkiem Twojego malucha to jak w rosomaku, zbroja i ch*j na pełnej ku*wie ... Debilizm ...
A dla ruskiego pogotowia brawo za czas reakcji : O w Polsce pewnie przyjechaliby po 30 minutach albo wysłali śmigłowiec na koszt poszkodowanego bo by nie mieli jak dojechać ...
Zgłoś
~mcmt 2012-05-16, 18:05
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 18:13
Nie no pewnie, najpierw po wypadku wykręcaj jej ręce ściągając plecak BRAWA!
Zgłoś
Ranger 2012-05-16, 18:23 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 18:25 5
Zgłoś
Marshal 2012-05-16, 18:26
Zgłoś
oroboros 2012-05-16, 18:43 2
Co tu dużo mówić. Moimi oczami wygląda to tak, że babka wymusiła pierwszeństwo na kierowcy samochodu wjeżdżając na prawy pas, kamerzysta madra glowa blokował lewy pas i machał (lol) tym samym zablokował kierowcy osobówki mozliwosc wyprzedzenia lewym pasem.

A to, że kierowca szybko jechał i udezył? Mi to na teren zabudowany nie wyglada, czyli 90km/h (albo podobnie nie wiem jak w Rosji z ograniczeniami). Hamowanie z 90kmh to jakies 100 metrów, a widać, żę hamował i udezył w nia z predjkoscią mniejszą niż te 90.

Z drugiej strony ktoś ci wymusi i co masz dawać na maxa po hamulcach, wpadniesz do rowy zabijesz albo okaleczysz siebie, pasażerów. A taki "kozak" na motorze odpowiedzialny za to wszystko popatrzy tylko co zrobił odwróci sie, da w p🤬de i nawet pierwszej pomocy nie udzieli bo bedzie sie bał odpowiedzialnoscdi i ucieknie.

Dobrze sie stało, ten kto ponosi wine ponosi również odpowiedzialność. Nie umarła to jest szansa, że sie jeszcze nauczy.
A nie "ja pierwszy wjechałem ja mam pierwszeństwo" Tak to nie działa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 18:52
Rubu- chyba żartujesz sobie.. Ja jadąc samochodem 90km/h w terenie niezabudowanym mam zwalniać bo ktoś kto stoi na podporządkowanej chce włączyć się do ruchu ??? Ja tego nienawidze gdy zapierniczam i jakiś idiota, któremu ciężko poczekać 10sek dłużej wpierdziela się nagle na główną... Jak już włączyła się do ruchu to mogła zrobić to z życiem - widzisz sam w jakim błyskawicznym tempie to zrobiła... W tak błyskawicznym, że nie oceniła nawet z jaką prędkością jedzie ten samochód.

Wina jest motocyklisty i tyle. koniec dyskusji.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 18:52 1
Tak mi się jakoś zdaje, że ta typiara to jego dziewczyna.
I tak jakoś dziwnie mi się zrobiło gdy pomyślałem, jak to jest oglądać jak jakiś ziomek robi dziewczynie na motorze z dupy garaż.
Już sie chyba tu nie nadaje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 18:52
RuBu napisał/a:

Jakie wymuszenie ? odległość od auta była znacząca jak widać, typ autem poprostu zapier***ał... jak przy takiej odległości mówicie o wymuszaniu to może nie włączajcie się wcale do ruchu. Widząc że coś wyjeżdża chyba raczej odruchowo zwalniamy a nie... chociaż nie znam się w Polsce mamy przecież mistrzów kierownicy.

nie masz racji, klientka włączała się do ruchu, więc powinna zachować tzw. szczególną ostrożność. wyjeżdżała na drogę o dwóch pasach ruchu i odrazu zjechała na prawy, zajeżdżając drogę osobówce, która nie miała gdzie uciec bo lewym pasem jechał jej ziomek. co by nie zrobił kierowca samochodu to i tak ktoś by wyłapał. wymusiła i koniec.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 19:48
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-16, 19:53
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem