📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

@Bóg
Czyli uważasz że lepiej jeździć bez ochraniaczy? Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz, być może nie miała żadnych urazów a być może też umarła w szpitalu, kto ją tam wie, ale wkurza mnie właśnie wymądrzanie się kogoś takiego jak Ty. Dorwałeś nick jakbyś leczył kompleksy, dopier*alasz się do kogoś, kto ma całkowitą racje bo czy Ci się to podoba czy nie cały strój najpewniej uchronił ją przed jakimiś brutalnymi obrażeniami zaraz po i jak dla mnie ta kobieta nie umarła w szpitalu i nie miała żadnych złamań bo lekarze z karetki kazali jej wykonywać jakieś ruchy sprawdzające. Jeżeli wydaje Ci się że gość nie ma racji i się wymądrza to może wskocz chłopie w klapki, krótki rękawek i szorty, wsiądź na motor i daj się tak skasować, zobaczymy kto by się wtedy śmiał: ta kobitka czy Ty.... o bOŻE, zwracając się do Ciebie, bo pewnie sam na motorze nie jeździsz i myślisz że za kółkiem Twojego malucha to jak w rosomaku, zbroja i ch*j na pełnej ku*wie ... Debilizm ...
A dla ruskiego pogotowia brawo za czas reakcji : O w Polsce pewnie przyjechaliby po 30 minutach albo wysłali śmigłowiec na koszt poszkodowanego bo by nie mieli jak dojechać ...
Czyli uważasz że lepiej jeździć bez ochraniaczy? Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz, być może nie miała żadnych urazów a być może też umarła w szpitalu, kto ją tam wie, ale wkurza mnie właśnie wymądrzanie się kogoś takiego jak Ty. Dorwałeś nick jakbyś leczył kompleksy, dopier*alasz się do kogoś, kto ma całkowitą racje bo czy Ci się to podoba czy nie cały strój najpewniej uchronił ją przed jakimiś brutalnymi obrażeniami zaraz po i jak dla mnie ta kobieta nie umarła w szpitalu i nie miała żadnych złamań bo lekarze z karetki kazali jej wykonywać jakieś ruchy sprawdzające. Jeżeli wydaje Ci się że gość nie ma racji i się wymądrza to może wskocz chłopie w klapki, krótki rękawek i szorty, wsiądź na motor i daj się tak skasować, zobaczymy kto by się wtedy śmiał: ta kobitka czy Ty.... o bOŻE, zwracając się do Ciebie, bo pewnie sam na motorze nie jeździsz i myślisz że za kółkiem Twojego malucha to jak w rosomaku, zbroja i ch*j na pełnej ku*wie ... Debilizm ...
A dla ruskiego pogotowia brawo za czas reakcji : O w Polsce pewnie przyjechaliby po 30 minutach albo wysłali śmigłowiec na koszt poszkodowanego bo by nie mieli jak dojechać ...

Nie no pewnie, najpierw po wypadku wykręcaj jej ręce ściągając plecak BRAWA!

Co tu dużo mówić. Moimi oczami wygląda to tak, że babka wymusiła pierwszeństwo na kierowcy samochodu wjeżdżając na prawy pas, kamerzysta madra glowa blokował lewy pas i machał (lol) tym samym zablokował kierowcy osobówki mozliwosc wyprzedzenia lewym pasem.
A to, że kierowca szybko jechał i udezył? Mi to na teren zabudowany nie wyglada, czyli 90km/h (albo podobnie nie wiem jak w Rosji z ograniczeniami). Hamowanie z 90kmh to jakies 100 metrów, a widać, żę hamował i udezył w nia z predjkoscią mniejszą niż te 90.
Z drugiej strony ktoś ci wymusi i co masz dawać na maxa po hamulcach, wpadniesz do rowy zabijesz albo okaleczysz siebie, pasażerów. A taki "kozak" na motorze odpowiedzialny za to wszystko popatrzy tylko co zrobił odwróci sie, da w p🤬de i nawet pierwszej pomocy nie udzieli bo bedzie sie bał odpowiedzialnoscdi i ucieknie.
Dobrze sie stało, ten kto ponosi wine ponosi również odpowiedzialność. Nie umarła to jest szansa, że sie jeszcze nauczy.
A nie "ja pierwszy wjechałem ja mam pierwszeństwo" Tak to nie działa.
A to, że kierowca szybko jechał i udezył? Mi to na teren zabudowany nie wyglada, czyli 90km/h (albo podobnie nie wiem jak w Rosji z ograniczeniami). Hamowanie z 90kmh to jakies 100 metrów, a widać, żę hamował i udezył w nia z predjkoscią mniejszą niż te 90.
Z drugiej strony ktoś ci wymusi i co masz dawać na maxa po hamulcach, wpadniesz do rowy zabijesz albo okaleczysz siebie, pasażerów. A taki "kozak" na motorze odpowiedzialny za to wszystko popatrzy tylko co zrobił odwróci sie, da w p🤬de i nawet pierwszej pomocy nie udzieli bo bedzie sie bał odpowiedzialnoscdi i ucieknie.
Dobrze sie stało, ten kto ponosi wine ponosi również odpowiedzialność. Nie umarła to jest szansa, że sie jeszcze nauczy.
A nie "ja pierwszy wjechałem ja mam pierwszeństwo" Tak to nie działa.

Rubu- chyba żartujesz sobie.. Ja jadąc samochodem 90km/h w terenie niezabudowanym mam zwalniać bo ktoś kto stoi na podporządkowanej chce włączyć się do ruchu ??? Ja tego nienawidze gdy zapierniczam i jakiś idiota, któremu ciężko poczekać 10sek dłużej wpierdziela się nagle na główną... Jak już włączyła się do ruchu to mogła zrobić to z życiem - widzisz sam w jakim błyskawicznym tempie to zrobiła... W tak błyskawicznym, że nie oceniła nawet z jaką prędkością jedzie ten samochód.
Wina jest motocyklisty i tyle. koniec dyskusji.
Wina jest motocyklisty i tyle. koniec dyskusji.

Tak mi się jakoś zdaje, że ta typiara to jego dziewczyna.
I tak jakoś dziwnie mi się zrobiło gdy pomyślałem, jak to jest oglądać jak jakiś ziomek robi dziewczynie na motorze z dupy garaż.
Już sie chyba tu nie nadaje.
I tak jakoś dziwnie mi się zrobiło gdy pomyślałem, jak to jest oglądać jak jakiś ziomek robi dziewczynie na motorze z dupy garaż.
Już sie chyba tu nie nadaje.

RuBu napisał/a:
Jakie wymuszenie ? odległość od auta była znacząca jak widać, typ autem poprostu zapier***ał... jak przy takiej odległości mówicie o wymuszaniu to może nie włączajcie się wcale do ruchu. Widząc że coś wyjeżdża chyba raczej odruchowo zwalniamy a nie... chociaż nie znam się
w Polsce mamy przecież mistrzów kierownicy.
nie masz racji, klientka włączała się do ruchu, więc powinna zachować tzw. szczególną ostrożność. wyjeżdżała na drogę o dwóch pasach ruchu i odrazu zjechała na prawy, zajeżdżając drogę osobówce, która nie miała gdzie uciec bo lewym pasem jechał jej ziomek. co by nie zrobił kierowca samochodu to i tak ktoś by wyłapał. wymusiła i koniec.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie