jak ona się wydostała z kuchni ja się pytam!
podpis użytkownika
...
Co za głupia p🤬da...może raz kiedyś było jakieś felerne nasienie i się k🤬a teraz rozprzestrzenia bo coraz więcej takich poj🤬ych akcji widać....szmać

Zobaczyłem łopatę to kopara mi opadła, potem zobaczyłem tablice rejestracyjne... A nie ok to w końcu Rosja.
Przecztałem KAŻDY komentarz i twierdzę iż 80 % nie ma k🤬a auta. Debile j🤬e, wsioki p🤬lone widzicie jaki tak jest mróz ? Żeby zarysować lakier w takich warunkach to musielibyście mieć k🤬a samurajski miecz chyba k🤬a. W c🤬j lodu na szybie, a tym bardziej na nadwoziu ( czyt. blacha) ) J🤬e gimnajum. Wyp🤬alać uczyć się tępe c🤬je ;]

a nakoniec baba patrzy: aaa tyle ja sie narobila, naodsniezala a to nie moje auto, a kolor podobny
i poszla
i poszla

jarekddz napisał/a:
Przecztałem KAŻDY komentarz i twierdzę iż 80 % nie ma k🤬a auta. Debile j🤬e, wsioki p🤬lone widzicie jaki tak jest mróz ? Żeby zarysować lakier w takich warunkach to musielibyście mieć k🤬a samurajski miecz chyba k🤬a. W c🤬j lodu na szybie, a tym bardziej na nadwoziu ( czyt. blacha) ) J🤬e gimnajum. Wyp🤬alać uczyć się tępe c🤬je ;]
Czy to, że jest mróz i warstwa lodu, usprawiedliwia odśnieżanie samochodu łopatą? Jak dla mnie nie. A ten samurajski miecz to se możesz na ścianie powiesić

fabiothethird napisał/a:
P🤬le, nie żenię się...
Wiadomo, przecież małżeństw pedałów w PL nie zalegalizowano.

@up tak Panie bardzo dobrze uczcie się przynajmniej na błędach swojej płci. Zobaczyłyście że tak nie można to teraz już tak nie będziecie robić bo wyjdziecie na głupie