📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

@maku92
Fajnie, ale naucz się pisać.
Co do filmiku - emotka
oddaje w pełni wrażenia z umiejętności parkowania tej szmaty
Fajnie, ale naucz się pisać.
Co do filmiku - emotka

po prostu urodziła się bez tej części mózgu odpowiedzialnej za parkowanie

Moim zdaniem to te wszystke wypadki na parkingach sa z powodu automatycznych skrzyni biegow, bo jak sie jedzie na manualnej ( albo recznej) to czlowiek (w kazdym razie ja) z przyzwyczajenia jak sie cos stanie na drodze to automatycznie wciska sprzeglo a jak pomily gaz z hamulcem to samochod i tak sybciej nie pojedzie, a jak sie ma automata to pomili glupia baba pedaly ( bo jest ich az 2) to zabija ludzi i niszczy samochody. Zakaz na automaty i tyle, a jak manualna nie umie to niech wcale nie jedzie. Bedzie bezpieczniej na drodze.
@up
Mowimy tutaj o kobietach. One powinny siedziec w kuchni a nie krecic kolkiem. 3 pedaly + krecenie kierownica to dla wiekszosci z nich za duzo, wiec watpie, ze podczas paniki wciskaja sprzeglo. Podejrzewam, ze one wszystkie pod wplywem stresu naciskaja co popadnie z nadzieja, ze to hamulec. Tym razem nie byl. Po naglym puszczeniu sprzegla przy 4 tys obrotow auto "wyrwie" tak jak tej tutaj, dla ktorej sekwencja startowa wyglada mniej wiecej:
1.Gaz do oporu
2.Sprzeglo z nadzieja, ze pojedzie do przodu a nie zgasnie
3.Jak szarpnie to panika
Zabrac takim p🤬dom prawo jazdy bo az boje sie parkowac pod marketem.
Az mi sie cisnienie podnioslo jak odjechala...
Mowimy tutaj o kobietach. One powinny siedziec w kuchni a nie krecic kolkiem. 3 pedaly + krecenie kierownica to dla wiekszosci z nich za duzo, wiec watpie, ze podczas paniki wciskaja sprzeglo. Podejrzewam, ze one wszystkie pod wplywem stresu naciskaja co popadnie z nadzieja, ze to hamulec. Tym razem nie byl. Po naglym puszczeniu sprzegla przy 4 tys obrotow auto "wyrwie" tak jak tej tutaj, dla ktorej sekwencja startowa wyglada mniej wiecej:
1.Gaz do oporu
2.Sprzeglo z nadzieja, ze pojedzie do przodu a nie zgasnie
3.Jak szarpnie to panika

Zabrac takim p🤬dom prawo jazdy bo az boje sie parkowac pod marketem.
Az mi sie cisnienie podnioslo jak odjechala...

Co sie martwicie, niedługo bogaty mąż kupi jej samochód z park assist, zapewne będzie to wielki suv to nawet jak trzepnie na parkingu to sie bidulce nic nie stanie

Po jej zdolnościach można stwierdzić, że jej usta to zajebista pompka ssąca.

dirty_pig napisał/a:
i tak ładnie, ostatnio u mnie na parkingu kobieta zamiast hamulca nacisnęła gaz. uderzyła w 5 samochodóe i zabiła faceta wciskając go między słupa a maskę :O
Taaa? A skąd wiesz? Może puściła sprzęgło i auto samo pojechało

xts napisał/a:
powinni kurewce dożywotnio prawko zabrać i zamknąć instruktora, który sprzedał jej papier
tobie też instruktor obiecał prawko za kasę?
bo ja to egzaminatora musiałem wozić...

mare30ks napisał/a:
ja jebie alez kurew
jesteś pewny swojego wieku?

lofix1 napisał/a:
tobie też instruktor obiecał prawko za kasę?
bo ja to egzaminatora musiałem wozić...
Za słówka to na naszej klasie mozesz łapać, każdy wie ocb
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie