Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
Brokol 2012-09-14, 21:56 3
@maku92

Fajnie, ale naucz się pisać.

Co do filmiku - emotka oddaje w pełni wrażenia z umiejętności parkowania tej szmaty
Zgłoś
Voltron 2012-09-14, 22:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-14, 22:51 2
po prostu urodziła się bez tej części mózgu odpowiedzialnej za parkowanie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black_Garius 2012-09-14, 23:05 2
Moim zdaniem to te wszystke wypadki na parkingach sa z powodu automatycznych skrzyni biegow, bo jak sie jedzie na manualnej ( albo recznej) to czlowiek (w kazdym razie ja) z przyzwyczajenia jak sie cos stanie na drodze to automatycznie wciska sprzeglo a jak pomily gaz z hamulcem to samochod i tak sybciej nie pojedzie, a jak sie ma automata to pomili glupia baba pedaly ( bo jest ich az 2) to zabija ludzi i niszczy samochody. Zakaz na automaty i tyle, a jak manualna nie umie to niech wcale nie jedzie. Bedzie bezpieczniej na drodze.
Zgłoś
HEILicopter 2012-09-14, 23:56 2
@up
Mowimy tutaj o kobietach. One powinny siedziec w kuchni a nie krecic kolkiem. 3 pedaly + krecenie kierownica to dla wiekszosci z nich za duzo, wiec watpie, ze podczas paniki wciskaja sprzeglo. Podejrzewam, ze one wszystkie pod wplywem stresu naciskaja co popadnie z nadzieja, ze to hamulec. Tym razem nie byl. Po naglym puszczeniu sprzegla przy 4 tys obrotow auto "wyrwie" tak jak tej tutaj, dla ktorej sekwencja startowa wyglada mniej wiecej:
1.Gaz do oporu
2.Sprzeglo z nadzieja, ze pojedzie do przodu a nie zgasnie
3.Jak szarpnie to panika
Zabrac takim p🤬dom prawo jazdy bo az boje sie parkowac pod marketem.
Az mi sie cisnienie podnioslo jak odjechala...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:58 1
Co sie martwicie, niedługo bogaty mąż kupi jej samochód z park assist, zapewne będzie to wielki suv to nawet jak trzepnie na parkingu to sie bidulce nic nie stanie
Zgłoś
Stranuh 2012-09-15, 0:30 1
Po jej zdolnościach można stwierdzić, że jej usta to zajebista pompka ssąca.
Zgłoś
Hippo 2012-09-15, 0:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 1:11 1
dirty_pig napisał/a:

i tak ładnie, ostatnio u mnie na parkingu kobieta zamiast hamulca nacisnęła gaz. uderzyła w 5 samochodóe i zabiła faceta wciskając go między słupa a maskę :O

Taaa? A skąd wiesz? Może puściła sprzęgło i auto samo pojechało
Zgłoś
IDeeJay 2012-09-15, 1:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 7:30 2
xts napisał/a:

powinni kurewce dożywotnio prawko zabrać i zamknąć instruktora, który sprzedał jej papier

tobie też instruktor obiecał prawko za kasę?
bo ja to egzaminatora musiałem wozić...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 8:33 1
ja jebie alez kurew
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 8:52 3
mare30ks napisał/a:

ja jebie alez kurew

jesteś pewny swojego wieku?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 9:29 1
lofix1 napisał/a:

tobie też instruktor obiecał prawko za kasę?
bo ja to egzaminatora musiałem wozić...

Za słówka to na naszej klasie mozesz łapać, każdy wie ocb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem