podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"@up, up wnuczka sk🤬iela cie dopadnie za pare lat
podpis użytkownika
Q L I M A X
Zawsze ją może zabić, wtedy przerwie klątwę kałuży...![]()
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Kiedyś w podstawówce wracałem ze szkoły do domu i wtedy taki stary sk🤬iel sąsiad zrobił coś podobnego.. wjechał specjalnie w kałużę i głupio się śmiał. Przysiągłem sobie, że kiedyś mu odpłacę i jedyne 13 lat później to się udało. Wracając z zakupów zobaczyłem jak idzie ten stary c🤬j z rodziną.. urodziny wnuczki czy coś... Spacerował dumnie wystrojony jak paw j🤬y w tym dniu padało i kiedy zobaczyłem, że znajduje się na równo z kałużą nie wytrzymałem i przypomniało mi się co ten k🤬s zrobił kiedy byłem gówniarzem. Wj🤬em gaz do dechy i sukinsyna ochlapałem tak, że był cały mokry, a później przyszedł na skargę. Miałem wyj🤬e co gada.. liczyła się satysfakcja z zemsty. Stary Sk🤬iel
Kiedyś w podstawówce wracałem ze szkoły do domu i wtedy taki stary sk🤬iel sąsiad zrobił coś podobnego.. wjechał specjalnie w kałużę i głupio się śmiał. Przysiągłem sobie, że kiedyś mu odpłacę i jedyne 13 lat później to się udało. Wracając z zakupów zobaczyłem jak idzie ten stary c🤬j z rodziną.. urodziny wnuczki czy coś... Spacerował dumnie wystrojony jak paw j🤬y w tym dniu padało i kiedy zobaczyłem, że znajduje się na równo z kałużą nie wytrzymałem i przypomniało mi się co ten k🤬s zrobił kiedy byłem gówniarzem. Wj🤬em gaz do dechy i sukinsyna ochlapałem tak, że był cały mokry, a później przyszedł na skargę. Miałem wyj🤬e co gada.. liczyła się satysfakcja z zemsty. Stary Sk🤬iel
podpis użytkownika
Yebać Socjalizm!