Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Nauczycielka z Teksasu została w piątek skazana na pięć lat więzienia za seks z pięcioma 18-letnimi uczniami. Akt oskarżenia obejmował 16 zarzutów "niestosownych relacji między nauczycielem a uczniem".

28-letnia nauczycielka angielskiego w 2011 roku przez dwa miesiące zapraszała uczniów do swego domu. Świadkami na procesie byli sami uczniowie, którzy ze szczegółami opisali seks z nauczycielką.

Przysięgli obejrzeli też wykonane telefonem komórkowym nagranie wideo, przedstawiające seks grupowy z uczniami podczas jednego ze spotkań w domu kobiety.

Mąż w wojsku, a domu swawole

Skazana, którą zwolniono z pracy, gdy wyszło na jaw, że uprawiała seks z uczniami, jest mężatką i ma troje dzieci. Sama zgłosiła się na policję, gdy na jaw wyszło pokazane później na procesie nagranie wideo.

Jej mąż pełnił w 2011 roku służbę wojskową za granicą.

Oto nasza nauczycielka:

Nie uważacie, że ta kara jest chora? Chłopacy nie zgłaszali "gw🤬tów" to udupili ją za złe relacje pomiędzy nauczycielem na uczniem. Dla mnie to chore.

A tak poza tym:
Czy ktoś może pochwalić się podobnymi sytuacjami ze swoimi nauczycielkami
Zgłoś
lesii 2012-08-19, 10:35
jest w takim razie szansa, że zdam mgr!!!!
Zgłoś
l................6 2012-08-19, 10:42
Texas to stan Chuck Norisa wiec wszystko wiadomo on tam dyktuje warunki
Zgłoś
M................h 2012-08-19, 10:49
Pewnie któryś młody się w niej zakochał i z zazdrości podp🤬lił.
Zgłoś
Mrmaniek 2012-08-19, 11:18
Ta pani nazywa sie

Brittni Nicole Colleps

fimlu jeszcze nie znalazłem ;P
Zgłoś
T................y 2012-08-19, 11:22
To przez tę pedalską propagandę, zajebista babeczka im nie pasowała.
Zgłoś
plArc 2012-08-19, 11:25
"Although all five of the teens involved with Colleps were 18 years of age or older, Texas law prohibits sex between a teacher and a student, regardless of the student’s age."
Zgłoś
jahptb 2012-08-19, 12:29
bo0ze napisał/a:

a ja sie k🤬a podniecałem jak spotkałem naj🤬ą nauczycielkę z technikum na imprezie z okazji imprez studenckich i się z nią przelizałem...na następny dzień na PO była lekka konsternacja

Taaa a potem się obudziłeś...
Zgłoś
filipsworks 2012-08-19, 13:01
Skazywać laskę za to, że dała poj🤬. Smutny ten świat
Zgłoś
M................h 2012-08-19, 15:27 1
jahptb napisał/a:

Taaa a potem się obudziłeś...

Nie niedowierzaj kolesiowi bo ja też mam pewne miłe wspomnienia z dwiema nauczycielkami z tym, że ja się nie będę nimi chwalił. Wolę pozostawić wspomnienia wyłącznie sobie
Zgłoś
hardbot 2012-08-19, 17:53
Rems napisał/a:

no debile... oceny pewnie mieli spoko, mieli co dupczyć, więc ocb?

To jest chameryka wiec wiadomo o co chodzi... Debil obok debila stoi.

podpis użytkownika

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
BrunerOvned 2012-08-20, 19:47
Dzień "po" na lekcji od jednego z uczniów:
- fajna z Pani suka, proszę Pani, tylko Radzio się skarżył, że jemu jednemu Pani obciągnęła tylko raz. Czy Pani nie lubi już Radzia?

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś