mazga50 napisał/a:
A jak myśli, po co są te strzałki koło symbolu dystrybutora?
miałem 4 auta (co prawda minimum 15 letnie gruzy) i nie było tam żadnej strzałki, chyba że to wprowadzili po jakimś roku

mazga50 napisał/a:
O ile jest bo nie w kazdym to stosują .
nate0237 napisał/a:
miałem 4 auta (co prawda minimum 15 letnie gruzy) i nie było tam żadnej strzałki, chyba że to wprowadzili po jakimś roku
Jak nie masz strzałki to patrzysz po której stronie na wskaźniku masz wąż .
gufer napisał/a:
Mam identycznego Dodga jak na filmiku, jest strzałka.
I się dziwicie, że tam rozp🤬ol na całego. Tu widać dlaczego tym narodem jest tak łatwo sterować i dlaczego tam jest tyle lewactwa. Przecież to są bezmózgi.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
mazga50 napisał/a:
Wiesz, że nigdy się nie przyglądałem ikonce dystrybutora na tarczy wskaźnika paliwa? Jak mi zostaje z 1/4 baku to idę zatankować, a bak mam po prawej stronie i tyle mi wystarcza. Ale w Ameryce najwyraźniej muszą mieć nawet instrukcje obsługi(w formie komiksu) do takiej trywialnej czynności jak tankowanie auta.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
nie rozumiem, na c🤬j sie koniobijce podniecacie - ogarnela? ogarnela! pewnie galeczke ogarnie o niebo lepiej ale Wy sie tego nie dowiecie, bo tylko freda pomarszczyc do materialu mozecie.. a wlasciwie to 'wy'.
Walcie konia dalej. Tego wam nikt nie 'odbierze'.
Walcie konia dalej. Tego wam nikt nie 'odbierze'.

Pewnie jak jej facet chce mieć kilka godzin spokoju w chałupie wysyła ją zatankować.
tycho napisał/a:
Wcale nie jest taka głupia. Najważniejsze, że nigdzie nie jebła, a i cofnąć potrafi. Na tym portalu widziałem już dużo głupsze od niej.
Można być c🤬jowym kierowca co wcale nie musi oznaczać bycia debilem. A ta Pani to przykład laczka zamiast mózgu