📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdyby nie ona to nie byłoby tego pięknego trawnika. BTW co to za miasteczko ?

W parku owszem, ale nigdy kolo mostu granicznego pod zabytkiem za lawka obok chodnika.

centrum czego to ojszczymurki?lac mozna w centrum to co dzieje sie na obrzezach???

Dr.Ness napisał/a:
Gubin, woj. lubuskie.
Miasto na granicy polsko-niemieckiej.
Deutschland, Deutschland über alles

numeratorek napisał/a:
a czemu już nie nakręciłeś jak walisz konia na ten widok?
Bo na koniec spuscilem ci sie na ryj, opublikowac?

Dr.Ness napisał/a:
Bo na koniec spuscilem ci sie na ryj, opublikowac?
Wiadomo, każdy antyfaszysta, wszystko kończy spustem na ryj innego faceta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie