Nie wiesz co zrobić z swoją kurą domową? (żoną)
Baba najlepiej może zastąpić konia a w dodatku można od czasu wyr🤬ać i podać do papy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-05-02, 12:22
Kolejna z cyklu ,, mąż orał mną pole"?
Marian_Kowalski napisał/a:
Tak cię boli prawda?
idz zapytaj jak jej się podobało jak cześki spod Jasła ładowały ją w kakao, może ci poopowiada o swoich perypetiach. Miłego wieczoru
Po focie widac ze ty ze swoim chłopakiem też lekko nie masz
calkiem fajna pracowita dupeczka r🤬albym
Zdrowe dziewczę. Założę się, że pod kopułą ma nieporównywalnie lepiej poukładane niż setki kurewek w klubach razem wziętych.
konto usunięte
2015-05-03, 16:32
Tytuł tematu mało sadystyczny a laska na filmiku całkiem całkiem. Wiem, że sadisticowy ziemniaczany serwer po załadowaniu lepszej jakości by spłonął, wiec pewnie nie dokładnie widać ale jak na moje oko całkiem ładna ta panna. Krzepę ma, w ogóle podoba mi się jak z tymi widłami tańczy. Szarpałbym jak Reksio szynkę.
100% ze to nie feministka. One by sie nigdy za robote nie wziely,chociaz brzydka jest.
konto usunięte
2015-05-03, 17:27
Taka to by ci do papy podała
Dobra, dobra, ale zapoda ktoś link do całości?
Obrzydza mnie widok pracującej wieśniaczki, pewnie śmierdzi wsią i łajnem.
Jak mi tęskno za tamtymi czasami gdzie dzieciństwo spędzało się na wsi u babci i dziadka. Ah.. piękne lata młodości
czy ten film przypadkiem nie jest nagrywany w Tajlandii ?
Rebeliant_ZPF napisał/a:
To jest prawdziwa feministka. !
???? czy to znaczy że rolniczki są feministkami bo pracują?
Trzeba przyznać że zdrowa samica do