Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-05, 18:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eMCeONe 2013-11-05, 18:41 1
przeczytałem "Kobieta żołnierz która twierdzi że jest w stanie opie**olić wszystkim swoim kolegom w bazie." i się zawiodłem
Zgłoś
=CAMEL= 2013-11-05, 19:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-05, 21:10
Ale to US Army a nie Marines a to bardzo duża różnica.
Zgłoś
Devill11 2013-11-05, 21:38 1
Jaka dyskryminacja kobiet. Może poszukajcie męża, a nie żony skoro są takie beznadziejne.
Zgłoś
Tassadar 2013-11-05, 21:45 2
Zgadzam się ze stwierdzeniem że baby się pchają tam gdzie są najmniej potrzebne, ale jak wspomniano wcześniej dobrze się stało że ją jakiś kolega na ziemie sprowadził pokazując że równouprawnienie to bzdura, są po to dwie płci żeby się od siebie różniły. Musze przyznać że wkurza mnie już ciągłe pieprzenie o tej kuchni, ani to zabawne ani prawdziwe słowem bzdura. Fajnie każdy wie że babki w kuchni powinny coś kręcić jakiś pasznik itp ale ile można wciąż pieprzyć o tym.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Emte92 2013-11-06, 0:09 1
@YourFuckinNightmare

Pierwszy raz spotykam kobietę, która myśli w ten sposób (czy aby nie jesteś typową kobietą sadola??) Dla takich kobiet, z takim podejściem jak najbardziej jest miejsce w wojsku. Nie jest to miejsce na froncie a raczej o charakterze pomocniczym. Szczęścia!
Zgłoś
=CAMEL= 2013-11-06, 23:46 1
Zgłoś
Zasysacz 2022-02-09, 22:17
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem