👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, że chciałbym tu bronić kobiet, ale jeśli ktoś z was zna francuski to wie, że te napisy są kompletnie wyssane z palca. Po 1 nie pada tam tyle wulgaryzmów a już np. "kur*o babilońska" czegoś takiego wgl nie ma w języku francuskim. Po 2 ona tłumaczy im, że jej się kręci w głowie i nie nadąża nie wspomina tam ani razu o żadnym okresie. Dziękuję i pozdrawiam

Pczelu napisał/a:
Co to za gówno ?
Jak to co twoja przyszłość w wojsku

Kobiety w wojsku godnie zastępują buractwo ze ścisniętymi genitaliami w rurkach i z lakierem na włosach

Ech... dezerterzy francuscy ... przecież ona tutaj reprezentuje prawdziwe francuskie wojsko :v

Dyna29 napisał/a:
W dupie byles i gowno widziales. Jestes zwykla szowinistyczna swinia. Myslisz sobie, ze faceci tak doskonale do wszystkiego sie nadaja? Apropo tego gwaltu, to kto gwalci? My czy wy? Ja bylam w armii i przeszlam wiele szkolen na ktorych faceci odpadali jeden za drugim a my ze swoim okresem dotrwalysmy do konca. To nas z duma wysylali na misje a nie tych napuszonych miesniakow, ktorzy tak jak Ty uwazali sie za takich supermenow a z placzem jechali do domu do mamusi. Zanim cos napiszesz to sie zastanow, bo gdyby nie te kobiety, ktore Twoim zdaniem nadaja sie pewnie tylko do garow to Ciebie by nawet nie bylo, a przecisniecie przez dupe na przyklad takiego pajaca jak Ty daje nam prawo do wszystkiego!!!!
Matko Święta co za oszołom

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie