"Abby Martin, prezenterka rosyjskiej telewizji Russia Today, która w większości przypadków podaje informacje zgodnie z linią Kremla, na żywo wygłosiła ostre oświadczenie, jak to określiła, prosto z serca. Powiedziała, że to, że pracuje w RT, nie znaczy, że nie jest niezależna i popiera to, co dzieje się na Ukrainie. - Jestem przeciwna jakiejkolwiek interwencji jakiegokolwiek państwa w sprawy innego suwerennego państwa. I nie będę tu siedzieć i usprawiedliwiać agresji militarnej. Sercem jestem ze społeczeństwem Ukrainy - powiedziała" Miejsce w łagrze już czeka...
Abby Martin już niedługo na hardzie
jaka normalna stacja puściła by to nie dość że na żywo to jeszcze pozwoliła dokończyć gdy słyszy że coś się kroi.
Ogólnie wejścia na żywo są opóźniane o kilka sekund aby można było w razie czego puścić reklamy czy wyłączyć dźwięk (problemy techniczne). Zwłaszcza w studiach gdzie reporter może się zrzygać czy zemdleć.
To musiała być jakaś zaplanowana akcja, nie wiem co ma na celu, może chcą wyłowić takich właśnie "bohaterów" i zawczasu ich zwolnić.
już pewnie op🤬la pały w łagrze na krańcu świata ewentualnie gryzie glebe po samobójstwie .
podpis użytkownika
Konto usunięte
2014-03-04, 15:45
"see you back tomorrow" oj nie sądze
Konto usunięte
2014-03-04, 16:01
Zsystemowana k🤬a

J🤬 banderowców.
Konto usunięte
2014-03-04, 19:49
moje jaja są z Tobą razem kobieto ;D
Konto usunięte
2014-03-04, 20:06
Pewnie już ma zimowe wakacje zafundowane.
...Rowerzysta... napisał/a:
@Mardog
Angielskiego w szkole nie było?
A ja k🤬a jestem na Polskim portalu czy zagranicznym? Jeden c🤬j czy umiem czy nie....
Rosyjska prezenterka nawija po angielsku w Rosji? Fucking Interesting...
@Gwardek proponuje wychylic troche nosa i poczytac tu i ówdzie... Russia today jest anglojezycznym programem informacyjnym o Rosji... Miedzy innymi po to aby zagraniczna opinia publiczna wiedziala co i jak.. Jak cos to hejtowac bo i tak nie bede patrzyl kto odp a kto nie;)
Konto usunięte
2014-03-05, 10:02
spiceman napisał/a:
Wejdż na harda tam zobaczysz prawdziwą kobietę z jajami
Niedługo na hardzie będzie jej ciało po tym jak strzeliła sobie sama 5 razy w twarz, podcięła sobie żyły, połamała żebra, udusiła się na pod koniec powiesiła.
Konto usunięte
2014-03-05, 21:42
Chciała być niezależna a wyszła na stronniczą. Ot, baba!
Fajnie kłapie dziobem bez dźwięku