👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja moto smigam moze od roku... nigdy nie wyprzedzalem pomiedzy autami, zdazylo mi sie w miescie na zakretach, scinac, wyprzedzac na '3'. ale pomiedzy autami nigdy, zawsze czeakm!
ZDAJE mi sie CZy babka przejezdza przez dwa pasy? w lusterku nie mogla widziec motocykla, przez szybe pewnie popatrzyla ze tamten samochod jest daleko i jechala dalej.
a ja niestety częściej widzę facetów tak zmieniających pasy, po 2 naraz właśnie w taki sposób, że pod kątem nie widzą całej przestrzeni. Baby za to nawet jak mają dobra widoczność to nie raczą spojrzeć w lusterko... co jest jeszcze gorsze.
Aha i ludzie zrozumcie że nie każdy skuter jedzie 50km/h i nie każdy kto na nim jeździ to osoba bez prawa jazdy. ja mam i kat b i a i jeżdżę na skuterze 125cm i ciągle widzę zdziwionych ludzi którzy dziwią się jak skuter może jechać 100 km/h
Aha i ludzie zrozumcie że nie każdy skuter jedzie 50km/h i nie każdy kto na nim jeździ to osoba bez prawa jazdy. ja mam i kat b i a i jeżdżę na skuterze 125cm i ciągle widzę zdziwionych ludzi którzy dziwią się jak skuter może jechać 100 km/h

A po cholerę komu lusterko w takiej sytuacji ?! Jeśli samochód jest złamany do zakrętu/zmiany pasa w korku to i tak gówno już zobaczy, a wcześniej, jako że skuter jechał między pasami to tylni samochód mógł zasłaniać cały obraz - wystarczyło że był lekko wysunięty na lewo.
Poza tym wszystkie jednoślady są wkur**ające - kiedyś miałem podobną sytuację, ale skuter mnie ominął i jeszcze bezpokornie machał do mnie i coś usta poruszały się na wzór polskich typowych obelg.
A co lepsze? na gówniany skuter nie trzeba nawet prawa jazdy YAFUD
Poza tym wszystkie jednoślady są wkur**ające - kiedyś miałem podobną sytuację, ale skuter mnie ominął i jeszcze bezpokornie machał do mnie i coś usta poruszały się na wzór polskich typowych obelg.
A co lepsze? na gówniany skuter nie trzeba nawet prawa jazdy YAFUD
Koleś jak sie szybko pozbieral zeby obczaic czy wszystko ok z jego kobieta, szacun.A tej bogaczce bez lusterek zycze zeby umarly jej dzieci.
@mwojtek1989 to może mi napiszesz co kieruje facetem kupującym skuter, czyli z samego założenia konstrukcyjnego pojazd dla kobiet w spódnicach? Serio pytam, bo różnica w spalaniu na poziomie pół litra na 100 km to żadna różnica, a to jak na razie jedyny argument jaki słyszałem za skuterem, a przeciw motocyklowi tej samej pojemności i podobnej cenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie