nie lekceważcie kobiet za kierownicą ! !
Konto usunięte
2016-06-13, 18:55
Oj, chyba mieli tylko trupa skasować, a tu klops i przypadkowego dostawczaka złapali.
Lepiej grają niż połowa aktorów w polskich "hitach", ale coś mi się wydaję, że scenariusz nie obejmował jebnięcia w tego Trafica.
skręć kołami takimi w miejscu ^^
Konto usunięte
2016-06-13, 20:50
Pewnie to nie było jego auto;]
Konto usunięte
2016-06-13, 20:53
Dobrą sobie robią reklamę na jew tubie, a Wy to łykacie jak młode pelikany.
jurasienko napisał/a:
Są dwie opcje
Jeżeli facet faktycznie był upierdliwy i nie chciał przestawić tego cacka, to brawa dla kobiety. Mogła mu jeszcze po ryju przejechać.
Jeśli nie mógł przestawić auta, a babsztyl przejechał nie rozumiejąc sytuacji to zaserwowałbym ciężkiego kapiszona na morde.
Ludzie. K🤬a, czy wy nie możecie sie po ludzku dogadać? Emocje poniosły dwie strony, a skutki są jakie są.
A niby czemu miał przestawiać samochód?!? Miejsca było dość, żeby wyjechać, zwłaszcza że jeszcze z tyłu miała miejsce. Jak nie umie jeździć to niech się na bryczkę przesiądzie durna p🤬da.
No i super. Pokazała. Koleś pewnie na spokojnie zadzwonił na psy, odszkodowanie dostał, p🤬da mandat, punkty i poczucie, że lepiej męża/kolegi idioty nie słuchać i pomyśleć, zanim zacznie się działać.
emocje k🤬a niczym przy wędkowaniu...
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Ustawione jak sondaże CBOSu.
Konto usunięte
2016-06-13, 21:51
szkoda całkowita - wypłata według wartości auta jakieś całe 1500 zł
ellsworth napisał/a:
A niby czemu miał przestawiać samochód?!? Miejsca było dość, żeby wyjechać, zwłaszcza że jeszcze z tyłu miała miejsce. Jak nie umie jeździć to niech się na bryczkę przesiądzie durna p🤬da.
Masz parkować auto w taki sposób, żeby nikomu nie utrudniać ani nie uniemożliwiać wyjazdu/ przejazdu.
Konto usunięte
2016-06-13, 22:32
Ja tam uważam, że babka dobrze zrobiła, bo ludzie to straszne k🤬y i ciężko jest się z kimkolwiek dogadać, co mu szkodziło przestawić to autko, żal dupe ścisnął, że ktoś ma tracka, to pokażę jakim jestem c🤬jem i nie przeparkuje auta, nawet jak był wypity mógł jej dać klucze by przeparkowała. Jedyne co mnie ciekawi to czy to prawda
dresiarz cały szczęśliwy bo z odszkodowania kupi nową furę, nowy dres i jeszcze zostanie, żeby się nap🤬lić porządnie.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Pół sadola chyba nie wie co to parkowanie równoległe... przecież nie trzeba być mistrzem kierownicy by stamtąd wyjechać. Jeszcze z🤬by piszą że facet po mordzie powinien dostac... no jak można być takim z🤬bem?
Jeśli to nie jest fejk to w sumie dresik powinien się cieszyć. Przez jakiś czas pojeździ nowym autem na koszt tej baby a potem dostanie kase za szkode całkowitą. OC na parkingu nie działą. O ile ten fioletowy przedłuzacz łechtaczki ma w ogóle rejestracje i OC D: