Konto usunięte
2013-09-25, 11:49
j🤬 to sk🤬ysyństwo gw🤬cące...
przyznac ze dobrze strolowały ? idioto chyba przesłania nie rozumiesz. ja jestem nadal za tym by psychotesty robic zanim ktos wejdzie na sadistica
Patrząc na miniaturkę myślałem, że to Obama zmienił pleć.
emilwkpg, chyba ty czegoś nie rozumiesz "idioto". Psychotesty przed wejściem na sadistica? Oj, nie strzelaj sobie samobója
Gw🤬ciciele powinni być traktowani jak zwierzęta, to znaczy niehumanitarne, ostre kary za gw🤬t, ale też branie pod uwagę tego, że nie należy się samemu narażać na atak takiego zwyrodnialca (jak się widzi na drodze ujadające psy to się je omija, a nie mówi im, że nie mają prawa cie ugryźć). Kobiety mają pełne prawo do bezpieczeństwa i do swobodnego ubioru, ale feministki jak zawsze zaklinają rzeczywistość i twierdzą, że nie ma czegoś takiego jak prowokacja, a to dlatego bo wszyscy są równi. Skoro sprawca/gw🤬ciciel jest tak samo człowiekiem jak ja to nie może być tak prosto prowokowany. Gówno prawda, gw🤬ciciel to bydle, a nie człowiek i problem się kończy jak uzna się takiego osobnika za zwierzę. Czyli nie prowokować, a jak ugryzie to do weterynarza, uśpić.
Pisze się "w Indiach" nie "Indii" k🤬a popatrz do słownika.
Bez kitu, powinno być "Kampania społeczna z Indiach, w odpowiedzi na brutalne gw🤬ty...". Lecz się ku*wa.
podpis użytkownika
RIP Chuck Schuldiner
Konto usunięte
2013-09-25, 18:51
Nie mam nic przeciwko gw🤬cicielom.
Pod warunkiem że leżą w piachu z urwanymi jajami.
Powinni to puszczać c🤬tym w Szwecji.
Ptoon napisał/a:
Gw🤬ciciele powinni być traktowani jak zwierzęta...
Nie powinni! Zwierzęta powinni być traktowane humanitarnie, w końcu my też jesteśmy zwierzętami. Gw🤬ciciele natomiast powinni być traktowani jak ścierwa/podludzie, którymi są.
Konto usunięte
2013-09-25, 19:10
Chcielibyście mieszkać w Indiach co c🤬luchy?
Ta z opaską całkiem całkiem
Konto usunięte
2013-09-25, 19:30
Mógłbyć na koniec jeszcze facet z podbitym okiem i powiedzieć " it's my fault ", hahaha...