📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:49

Matko, teraz karoserie wężem trą. Czy Wy poważnie nie umiecie zatankować z korkiem po drugiej stronie?

Autor debil. Na zdjęciu nie ma nic dziwnego. Każda z nich mogła podjechać akurat w momencie, gdy tylko miejsce na którym stoi było wolne. A jak już ktoś wspomniał, czekanie aż się zwolni miejsce takie, żeby mieć wlew paliwa od strony dystrybutora jest idiotyzmem, bo spokojnie można przeciągnąć węża przez szerokość samochodu.

Też raz tak chciałam zatankować, ale wąż był za krótki .............. i lipa wyszła, od tamtej pory choćbym miała stać godzinę i tak podjadę pod właściwy, bez kombinowania

Mogły stanąć tyłem, chociaż widziałem jak kończy się cofanie przez kobietę kilka tematów wcześniej...
Hej spece od wszystkiego , ci którzy twierdzą że porysują swoje auto za 3000PLN niech jeszcze raz obejrzą zdjęcie .
Śmiejecie się z tych babeczek a one ustawiły idealnie samochody do zatankowania w tej właśnie sytuacji , wąż jest za samochodem i tak się właśnie tankuje , nieważne jak długie są wtedy samochody
Śmiejecie się z tych babeczek a one ustawiły idealnie samochody do zatankowania w tej właśnie sytuacji , wąż jest za samochodem i tak się właśnie tankuje , nieważne jak długie są wtedy samochody

Pracowałem na stacji i uwierzcie mi- całkiem poprawne zachowanie. W przeciwieństwie do niektórych tępych kolesi, co potrafili czekać 15 minut na miejsce przy dystrybutorze, bo ktoś zatankował i zamówił hot-doga. To jest dopiero głupota, jakby nie można było podjechać z drugiej strony.

Hahaha, autor to debil, nie ma samochodu, prawka, i nie tankuje, inaczej by takich rzeczy nie pisał...Nawet nie chce mi się komentować, sam wracaj do kuchni, buraku, od dziś pamiętaj że babeczki ze zdjęcia przewyższają cię ogarnięciem okołosamochodowym, i z tym żyj...Ja staram się podjeżdżać dobrą stroną, a jak nie da rady to zamiast czekać, wolę zrobić tak jak one. Raz rzeczywiście trafiłem na zbyt krótki, ale zazwyczaj jest ok. Wyobraź sobie debilu że nie musiały wjechać w tym samym czasie, a jak wjeżdżały to pasujące dystrybutory mogły być pozajmowane, łapiesz, czy jednak do kuchni?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie