📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:48

kurna mam suva i juz widze jak zasuwam na druga strone wozu zeby sobie lakier porysowac... a na czarnym wszystko widac... ni ch*ja... a gimnastykowac sie tym gownem nie bede... ale kobity lubia gimnastyke... a ile obroncow ;p szok ;p ale to "panowie" w rurkach pewnie ;]

Powiem tak. Jest to akurat stacja, na której ja najczęściej tankuję /Szczecin-Chopina/. Jest to stacja samoobsługowa /również LPG
/ typu tankujesz -> podjeżdżasz do budki i płacisz więc ciężko podjechać tyłem. Po za tym ja nie widzę problemu w tankujących tutaj Paniach ponieważ przy tych dystrybutorach są dość długie węże i nie ma problemu z podejściem do wlewu z drugiej strony samochodu.

Kolega z najlepszego komentarza chyba maluchem jeździ, że mu wąż sięga. Sorki ale mój sedan nie da rady tankować z drugiej strony. Powód wlew mam z boku jak ten srebrny i nie zamierzam nad bagażnikiem ciągnąć tego kabla aby upierdzielić auto i ewentualnie porysować, a 5 minut mnie nie zbawi, z resztą dzięki ciągłym wzrostom cen nawet kolejkę ciężko spotkać. Hatchback to co innego. Maluch i hetchbacki mogą sobie parkować obok jak chcą

Mam kombi i w mojej okolicy tylko stacje shella posiadaja długie węże, na innych przyklejony do dystrybutora mam problem żeby bez większych kłopotów zatankować. Zasadniczo logika nakazuje tankować z tej strony z której ma się wlew :p
Diesla da się wlac, po prostu pistolet nie pasuje w otwór ale wlać się da. Co do wciskania V-power, płynów dos pryskiwaczy kaw i zapaliniczek to nie narzekajcie na pracowników, oni muszą to robić i tyle . Jak nie powie formułki wymyslonej przez wysokoopłacanych speców od marketingu i akurat trafi się "tajemniczy" klient to taki pracownik ma po premii co często jest bliskie jego 20% wypłaty :p
Diesla da się wlac, po prostu pistolet nie pasuje w otwór ale wlać się da. Co do wciskania V-power, płynów dos pryskiwaczy kaw i zapaliniczek to nie narzekajcie na pracowników, oni muszą to robić i tyle . Jak nie powie formułki wymyslonej przez wysokoopłacanych speców od marketingu i akurat trafi się "tajemniczy" klient to taki pracownik ma po premii co często jest bliskie jego 20% wypłaty :p

Serret napisał/a:
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
haha co za brednie...a jak podjadę VW T5 to też sięgnę wężem ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie