Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Kobiety vs "kobiety"
lasyk • 2012-12-30, 11:38
Zdjęcie pożyczone z tematu "retro zdjęcia". Na celu mam ukazanie kontrastu między XX a XXI wiekiem. K🤬ica bierze jak widzi się taki syf.. Nie trzeba opisywać. Wnioski każdy wysunie sobie sam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koloczo 2012-12-30, 14:05
Nie wiem jak wy ale, ja spotykam sie z laskami które bardziej pasują do zdjęcia u góry
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 14:07
joemonster.org/art/21814/Kiedys_bylo_lepiej
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 14:11 1
to, że swiat w co raz to więcej liczbie dziedzin schodzi na psy to wiadomo, ale reasumując ten temat, to wydaje mi się, że po prostu aktualne "pustaki" są bardziej widoczne, bo mają wiekszą siłę przebicia dzięki mediom w stylu facebook.

Kiedyś tego nie było, więc na okładki gazet wychodzili jedynie ludzie piekni i inteligentni, a pustak nie miał możliwości pokazania się bo nie miał jak, teraz ma facebooka i sam się lansuje..
Zgłoś
Philipek 2012-12-30, 14:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-30, 14:18
Wniosek? Kiedyś nie goliły bobra
Zgłoś
lasyk 2012-12-30, 14:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sebekr 2012-12-30, 14:24
Ale cipuchy te same ;>
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 14:25 27
Samochód kiedyś:

Samochód dziś:

Od razu widać, że kiedyś były szybsze, sprawniejsze i bardziej komfortowe.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 14:36 4
Zgłoś
bloodwar 2012-12-30, 14:40 3
Kiedyś w sumie było gorzej, bo tępaki i kurewki wyglądały dokładnie tak samo jak porządnie dziewczyny. Teraz jest łatwiej, rzucasz tylko okiem: białe kozaczki, mini, różowa bluzeczka, tipsy, włosy farbowane na wściekły blond, tona makijażu i już wiesz, że nie będziecie mieli wspólnych tematów do rozmów.
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-12-30, 15:09
@lwiryk
Dokładnie.
Ja z takimi w ogóle prawie nie mam do czynienia, bo w liceum takich nie ma.
One się kręcą raczej w środowiskach dresów itp. Jak tam głównie przebywasz to takie sobie kobiety w otoczeniu masz autorze
Zgłoś
IceQueeen 2012-12-30, 15:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 15:44 2
Ty może najpierw spójrz na facetów, cwaniaczków w koszulkach z pseudo-irokezami lansujących sie po dyskotekach.. ehh epoka muzyki elektronicznej
Zgłoś
inteq93 2012-12-30, 16:01
Ja nie widzę na tym porównaniu "kobiet" na drugiej fotografii...
Zgłoś
Sujo 2012-12-30, 17:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem