Ja zawsze chciałem wyr🤬ać japonkę (nie żadną inną skośnooką ino japonkę) są takie słodkie trochę jak dzieci z downem. turczynkę j🤬em, murzynki nie miałem okazji ale chyba bym się brzydził murzyni śmierdzą...

Gadajcie co chcecie, ale niektórzy producenci klawiatur zalecają mycie ich w zmywarce

ale nie rozumiem w czym problem? ten laptop to jakis unikalny egzemplarz czy co? bo dane z dysku bez problemu mozna odzyskac to takim myciu.
99% sadoli nawet nie ma pojecia ze bez baterii mozna praktycznie kazda elektronike myc pod bierzaca woda.
Gegi napisał/a:
99% sadoli nawet nie ma pojecia ze bez baterii mozna praktycznie kazda elektronike myc pod bierzaca woda.
Tak ? A co powiesz o osadzie z wody? A o elementach metalowych które będą rdzewieć? C🤬ja się znasz, ale się wypowiesz....
jak nie było baterii to jeszcze troche pochodzi, tylko muszą dobrze wysuszyć i umyć defluxerem
podpis użytkownika
asdasdasd
Kiedyś serwisy komputerowe praktykowały mycie płyt głównych laptopów pod wodą destylowana z "ludwikiem". Było to jedyne rozwiązanie, ponieważ nie było wtedy myjek ultradźwiękowych, albo kosztowały one zbyt dużo.
No na tym filmie mi jako serwisantowi trochę krwawią oczy
No na tym filmie mi jako serwisantowi trochę krwawią oczy