Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
Jak dla mnie miłe dla oka, bo chociaż mam szacunek, a czasami nawet słabość do kobiet, to jestem jednocześnie przeciwnikiem zakrzywiania rzeczywistości i udawania, że fizycznie jesteśmy równi albo, że kobiety z jakichś względów mogą sobie pozwalać ...
Pewne sprawy należy od razu wyjaśnić.

Zgłoś
widez2 2025-10-06, 2:26
why state the obvious?
Zgłoś
Hotmyszka69 2025-10-06, 11:17 1
majeńka napisał/a:

To dlatego że kobiety to rasa wyższa.
A na poważnie: jasne że agresorkę można spacyfikować — ale z umiarem, bez przekraczania granic obrony koniecznej. Nie wolno tylko atakować kobiet; wśród samców panują zwyczaje że ciągle się bijecie z powodem lub bez, ale to nie powinno rozlewać się na baby.

No to tyż prowda, druga strona medalu. Czyli dzikie samce które nie umieją opanować testosteronu.
Zgłoś
KlasycznyWojtek 2025-10-08, 9:05 1
majeńka napisał/a:

Tylu debili którzy nie znają najważniejszej zasady:
nie wolno nigdy kobiety uderzyć, nawet w samoobronie.

A to ciekawa teza. Zaargumentujesz? Jeżeli chcecie równych praw i z pełną świadomością atakujesz kogoś to chyba jesteś świadoma że możesz wyłapać w łeb? Z chęcią posłucham tego fikołka logicznego który masz na ten temat do powiedzenia
Zgłoś
majeńka 2025-10-08, 14:04
KlasycznyWojtek napisał/a:

A to ciekawa teza. Zaargumentujesz? Jeżeli chcecie równych praw i z pełną świadomością atakujesz kogoś to chyba jesteś świadoma że możesz wyłapać w łeb? Z chęcią posłucham tego fikołka logicznego który masz na ten temat do powiedzenia

Powodem jest to że kobieta to istota wyższa. W porównaniu z nami nie macie żadnych praw. Wydaje wam się tylko że macie; jakiekolwiek podskakiwanie jest z waszej strony niewybaczalnym błędem. A jeśli nie widzisz naszej nieograniczonej wyższości, to jest problem z twoim postrzeganiem.

Widzisz? To są logiczne argumenty których nie jesteście w stanie obalić!

A jak potrzebujesz jeszcze dodatkowych argumentów, tu masz dwa:
Zgłoś
KlasycznyWojtek 2025-10-09, 19:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem