Początek reportażu był zaskakująco rzetelny, ale potem to już zwykła komedia.
PS Ta Gołacka całkiem niezła, ale tej jej "pucharki" wyglądają żałośnie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"my kobiety się częściej rozglądamy" ta, w lusterko pomatke poprawić
konto usunięte
2013-06-04, 21:53
Wiele kobiet jest gorszymi kierowcami od mężczyzn. Dlaczego? Ano my jeździmy dla przyjemności, sprawia nam to frajdę i przez to dużo bardziej się tym interesujemy, nie tylko motoryzacją ale też tym co na drodze się dzieje. Kobiety często robią prawko bo muszą, bo w pracy trzeba jeździć itp, jak się nie ma chęci żeby coś robić, to po prostu wychodzi to kiepsko.
@tranzystor
Poniósł - jest na wpół warzywem. Taka kara wystarczy.
Ten znak "Uwaga, baba za kierownicą" to mnie przeraża, nie śmieszy.
konto usunięte
2013-06-04, 21:58
" My kobiety bardziej się rozglądamy na boki"-zgodzę się z tym tekstem, ale brakuje jednej rzeczy w tej wypowiedzi. GDZIE, DO JASNEJ CHOLERY, JEST SKUPIENIE NA JEZDNI. Widząc po niektórych kobietach w mojej rodzinie to najpierw musi być sprawdzony wygląd w lusterkach, poprawienie ust błyszczykiem lub innym dziadostwem(a zaznaczam że chodzi mi również o wyjazd do Biedronki), no i huzia-jadymy, tylko czemu na pustej drodze jedzie 30/h i jak ktoś ją wyprzedzi to się wkurza i mówi że facet jest jakiś narwany.
Think about it.
konto usunięte
2013-06-04, 22:17
Niech zrobią wyścigi formuły 1 Azjaci kontra kobiety
konto usunięte
2013-06-04, 22:26
gin
2013-06-04, 22:38
Ja rozumiem szacowanie ryzyka, ale ono powinno wyglądać tak, ze baba nie jedzie mi 10 cm za zderzakiem tylko np. 0.5-1m. W Szczecinie to nie raz widzę laski co tak startują ze skrzyżowania, że zanim z niego zjadą to między nie a samochód poprzedzający dałoby się wpakować TIRa.
konto usunięte
2013-06-05, 11:16
kobiety poważne? ta typiara sobie chyba jaja robi
podsumujmy, na 1000 facetów jeden jeździ źle, na 1000 bab jedna jeździ...poprawnie