📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

sadollo246 napisał/a:
Mistrzu ucz mnie jak wykiwać CIA
Jeśli chodzi o anonimowość to nie jest akurat wybitnie trudne, wystarczy zachować kilka podstawowych zasad i mogą cię w dupę pocałować. Tu typ pisze z domu, to zupełnie inny przypadek.
Kup/ukradnij sobie anonimowego kompa i nie loguj się z niego nigdzie gdzie logujesz się jako Kowalski, ukradnij sygnał wifi i tyle, cała filozofia..
Na takie pytania warto znać odpowiedź jak klient jest jeszcze ciepły a nie stygnie w przedpokoju

lysybog napisał/a:
Jeśli chodzi o anonimowość to nie jest akurat wybitnie trudne, wystarczy zachować kilka podstawowych zasad i mogą cię w dupę pocałować. Tu typ pisze z domu, to zupełnie inny przypadek.
Kup/ukradnij sobie anonimowego kompa i nie loguj się z niego nigdzie gdzie logujesz się jako Kowalski, ukradnij sygnał wifi i tyle, cała filozofia..
@lysybog
@kuzano
Czytając wasze cyber receptury na bycie anonimowym w sieci, jedyny wniosek do jakiego doszedłem, to taki, że poziom arogancji jest odwrotnie proporcjonalny do posiadanej wiedzy.
sadollo246 napisał/a:
doszli ze to było pisane z domu(ip komputera) w czasie jak żona była już tydzień zaginiona i w domu był tylko on.
a wiesz bo tak pies przeczytał. kiedyś były chociaż jakieś nagrania wideo udostępniane ludziom gdzie widać że ktoś coś robi a teraz wystarczy ze wielki brat powie w mediach że sadollo zrobił coś i juz wszyscy cie osądzą
nowynick napisał/a:
jeśli żona przegląda historię przeglądania to dokładnie to trzeba wpisać jeśli chcecie się jej szybko pozbyć z domu
jazda by dopiero jakbys ludzi po oczach poznawal
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie