Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W pierwszej części nauczymy się przygotowywać masło z dodatkiem holenderskiej "zielonej herbaty", a w drugiej zobaczymy jak zrobić ciastka sadistica

Masełko:

Ciastka:

SMOOOCZNEGO!
Zgłoś
malvo 2012-12-18, 16:16 18
Eh wyp🤬alać z tym gównem narkomany j🤬e , zróbcie sobie zbiorczy na ten syf

podpis użytkownika

non potest tacens
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:18 2
Ale to wstrętne musi być. Musiałbym popić wódką.
Zgłoś
blendziooh 2012-12-18, 16:22 2
Zobaczcie sobie na jego kanale przepis na pizzę, łatwo znaleźć w google: "mega zajebiste ciasto na pizze". Robię od 3 tygodni w weekendy dla rodziny, tak jak nigdy nie umiałem zajebistej pizzy zrobić, tak teraz bez problemu mi to idzie.
Swoją drogą widać ilu na sadisticu jest idiotów bez dystansu, serio k🤬a myślicie, że szef kuchni w angielskiej restauracji, mieszkający w Anglii, gdzie przepisy dot. narkotyków są dużo bardziej restrykcyjne niż w Polsce ryzykowałby takim czymś, a tym bardziej pokazywał by to w necie? Ogarnijcie się.
Zgłoś
ddobry10 2012-12-18, 16:25 1
Noo i częstując kogoś takim ciasteczkiem można śmiało mu powiedzieć wesołych świąt

podpis użytkownika

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
artiee 2012-12-18, 16:28 9
@2up może i fake, ale gimbusiarnia zrobiła sobie z sadistica portal narkomański i wszystko co kojarzy się z konopiami jest tu wstawiane. Pozwolę sobie zacytować pewnego użytkownika który ładnie to skwitował
Джамал napisał/a:

Nie jestem przeciwnikiem marihuany, ba, jestem okazjonalnym użytkownikiem, ale nie rozumiem jednego, czemu z tym się tak obnosicie? To podchodzi pod lanserstwo, a wręcz pozerkę. To tak jak gimbus który przechwala się ile to nie wypił. Czy widzicie na sadolu dużo filmików z alkoholami? No niezbyt, a co chwilę wrzucacie materiały o marihuanie. Chcecie na siłę udowodnić wszystkim wokół jacy to z was jaracze? I darujcie sobie te teksty o "przepitych alkoholikach", jak ktoś woli spożywać alkohol, to jego sprawa, a skoro wyrażacie pogardę wobec osób które ubliżają Wam, nazywając narkomanami (no niestety, ale to jest fakt, prawo Polskie uznaje marihuanę za narkotyk, a okazjonalne spożywanie alkoholu to nie alkoholizm), to tylko udowadniacie swóje gimbusiarskie pochodzenie zniżaniem się do czyjegoś poziomu, a nawet sięgania niżej. Trochę więcej ogłady, bo wygląda to jak użeranie się dwóch szczyli co żaden ani nie zajarał, ani porządnie nie skuł się.

Zgłoś
Piontas 2012-12-18, 16:29
Hah ale wy macie naj**ane przecież wszytko jest dla ludzi...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:40
Nie pale i ogólnie ten temat mnie nudzi ale z ciekawości pytam (ludzi którzy wiedza bo próbowali a nie takich co im się wydaje że są ogarnięci w temacie) czy te ciasteczka coś klepią czy jak?
Zgłoś
Antychryst 2012-12-18, 16:43
Siemankooooo witam w moojej kuchni
Zgłoś
dashadow 2012-12-18, 16:44
nie wiem czemu, ale wygląda na to że przeciwnikom zielska wydaje się, że są w większości
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:47
Piechur23 napisał/a:

Nie pale i ogólnie ten temat mnie nudzi ale z ciekawości pytam (ludzi którzy wiedza bo próbowali a nie takich co im się wydaje że są ogarnięci w temacie) czy te ciasteczka coś klepią czy jak?

Klepią i to mocno, całe thc rozpuszcza się w tłuszczu( kazał wywalić "herbatkę" po wszystkim, bo wszystkie "wartości" były już w maśle), a jedząc przyjmujemy je. Przy paleniu wydziela się około 65 %, więc logiczne, że na masełku lepiej kopie.
PS. Słyszałem że w GB zalegalizowali, ale nie mogę znaleźć konkretów. Czy to fake?
Zgłoś
artiee 2012-12-18, 16:51
dashadow napisał/a:

nie wiem czemu, ale wygląda na to że przeciwnikom zielska wydaje się, że są w większości

Świadczy to o większości gimbusów na Sadolu fapiących do mary jane .
Zgłoś
Echis 2012-12-18, 16:55 1
Ja robiłem mleko z liści, po moim plancie. Litr mleka, pół kostki masła, 2 łyżeczki proszku wanilinowego i kilkanaście gramów liści ( topów szkoda troche na takie motywy, bo liście też są mega nasycone THC). Półgodziny na małym ogniu i mamy litr NAPRAWDĘ SMACZNEGO mleka, a po dwóch szklankach po 2 godzinach p🤬da jest taka, że trzyma cały dzień. Polecam hodowcą, albo jak ktoś ma dostęp do liści, bo z gandzią nie ma co, za drogo to wychodzi.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:56 1
nie chcecie zeby ludzie w kolko Wam o tym truli to pozwolcie im w koncu palic bez grozby bycia ukaranym. zwykli, dobrzy ludzie czuja, ze traktuje sie ich niesprawiedliwie i przesadnie surowo wiec podnosza glos i nie przestana dopoki cos sie nie zmieni... chcecie ciszy i spokoju? dajcie im to o co prosza a spokoj i cisze beda juz przerywal tylko okazjonalny smiech samych zainteresowanych.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-12-18, 16:59
artiee napisał/a:

Ja p🤬le, zbiorczy zrobić na wszystkie tematy o zielsku. Nudne to już jest.

k🤬a.. jestem tak zaj🤬y, że dałem Ci piwo k🤬a...

to nie zielsko z🤬bie, to zielona herbata.. welcome vety much ostrzeżenie k🤬a.

podpis użytkownika

Come to papa
Zgłoś
sua 2012-12-18, 17:00
Murzyn

Legan jest w Ameryce (nie na pewno) w jakimś stanie , i jest tam jeden sklep w ktorym mozna kupic "herbate" ponoc w przeddzien stały calę kolejki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie