Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Czekaj czekaj masz jakieś badania do tego powyżej że wpierdlają bardziej wegan ?
Spurek o tym wie ?
Łoś mnie kiedyś zagryzł w Pomiechówku
W lesie na grzybach
Na pewno tylko pogryzł?
podpis użytkownika
Mów mi mocno. Bij mnie brzydko.Łoś mnie kiedyś zagryzł w Pomiechówku
W lesie na grzybach
To co tu robisz skoro cię zagryzł?
Cywilizacja dużo dała człowiekowi, bardzo się rozwinęliśmy, no ale k🤬a nie da się ukryć, że w pewnym sensie również strasznie się cofnęliśmy. XD
Debile... te bajki disneya sp***oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k***a co dzikie jest nie przewidywalne i może wpie**olić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i ch*j!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
pot mordo. jest taki preparat hukinol, który odstrasza dziczyznę. to koncentrat ludzkiego potu
Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
nawet mądry komentarz, przyszedłem dać plusa i podzielić sie piwkiem
Sytuacja sprzed roku. Impreza integracyjna z ogniskiem, lekko zakrapiana. Sama kadra naukowa. Z lasku wyszedł lis. Mnie już w nauczaniu początkowym na lekcjach środowiska uczono, że jeśli dziki zwierzak podchodzi do człowieka to może być wściekły i trzeba się ulotnić. A nasze panie co na to? Ano, zaczęły jeszcze nęcić zwierza kiełbaską, bo "jaka słodka kulka ruda puchata, chcę go pogłaskać".
Dodajmy, że dwie z nich, które najbardziej chciały głaskać, reprezentowały nauki medyczne.
podpis użytkownika
To co jest, jest i nie może nie być, a tego czego nie ma, nie ma i nie może być nawet pomyślane.Debile... te bajki disneya sp🤬oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k🤬a co dzikie jest nie przewidywalne i może wp🤬lić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i c🤬j!
Krakus popieram twój wpis. To samo tyczy się spotkania grupy cz🤬chów. Uważajcie!
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....