Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kochane dziewczę
Rzepak • 2013-01-26, 21:55
Słowo wstępne: studiujemy razem. Mi właśnie kończą się pieniądze, moja luba dostaje wypłatę w poniedziałek.

ja: - Mam 10 zł w portfelu i dylemat: kupić dla nas jeszcze 4 piwka czy prezerwatywy ;]?
miś: - Wolałabym te 2 piwka. Najwyżej będzie lodzik przez dwa dni.

PS. Nie, nie ma k🤬sa...
Zgłoś
Svenlee 2013-01-27, 21:19 1
K🤬a ludzie, jak idziecie na j🤬ą psychologię czy c🤬j wie co, ekonomię żeby tylko zdać to potem się k🤬a nie dziwcie, że nie macie pracy. Jap🤬le.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-27, 21:24 1
loda loda loda loda
a co jej dupa zarosła że się bez gum podymać nie możecie ?
Zgłoś
mungo 2013-01-27, 21:34
Nie każdy po błocie lubi jeżdzić
Zgłoś
aro06 2013-01-27, 21:45
reflexu juz nie masz? zeby maseczke jej zrobić? Choć podobno sperma przeciwdziała na pruchnice więc na dentyście tez zaoszczedzicie
Zgłoś
Marionarus 2013-01-27, 22:26
Jakim trzeba być frajerem żeby mieć stałą partnerkę i r🤬ać w gumach, zamiast namówić ją na tabletki;p
Zgłoś
RdK 2013-01-27, 22:35
Dobra jest, dawaj mi ją tu
Zgłoś
Rzepak 2013-01-27, 23:35
a) "Miś" ma 160 cm i 51 kg wagi więc niedźwiedziem nie jest
b)Ten sposób antykoncepcji nam odpowiada, prezerwatywa nie przeszkadza mi w ogóle. Z resztą zakładam ją dopiero pod koniec.
Sporo par wpadło przez stosunki przerywane więc wolę nie ryzykować. Poza tym mam komfort psychiczny kiedy wiem że nie muszę uważać i c🤬j Wam do tego ;]
Zgłoś
ZabójczaMama 2013-01-28, 0:09
@ Marionarus, takim, który dba o partnerkę? Tabletki nie są bez wpływu na organizm, poza tym frajera co lubi tabletki najłatwiej się łapie na dziecko, metoda powszechna "ojej zapomniałam wziąć tabletkę akurat tego dnia". Wtedy to dopiero jest się frajerem!

@ Rzepak, na c🤬j wszystkim facetom tutaj opisujesz swoje pożycie seksualne? Jesteś kryptogejem czy jak?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-28, 0:15 4
Rzepak napisał/a:

prezerwatywa nie przeszkadza mi w ogóle. Z resztą zakładam ją dopiero pod koniec.
Sporo par wpadło przez stosunki przerywane więc wolę nie ryzykować. Poza tym mam komfort psychiczny kiedy wiem że nie muszę uważać i c🤬j Wam do tego ;]

Stary, jak dobrze zrozumiałem, to p🤬lisz farmazony. Gumę zakładasz dopiero pod koniec i pieprzysz, że nie musisz uważać? Haha, wiesz czym się różni to co robisz, od stosunku przerywanego? Tylko tym, że marnujesz gumę. Od jednego włożenia bez spustu też możesz "misia" zbrzuchacić Ale rób sobie jak chcesz
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-28, 0:20
kobziarz napisał/a:

Stary, jak dobrze zrozumiałem, to p🤬lisz farmazony. Gumę zakładasz dopiero pod koniec i pieprzysz, że nie musisz uważać? Haha, wiesz czym się różni to co robisz, od stosunku przerywanego? Tylko tym, że marnujesz gumę. Od jednego włożenia bez spustu też możesz "misia" zbrzuchacić Ale rób sobie jak chcesz

No dokladnie po za tym jak mozna wpasc podczas sexu przerywanego? Facet sie spuszcza w p🤬de, bo lubi a, ze glupio mu sie przyznac to pozniej sie szuka wymowek i powstaja takie dyrdymaly.
Zgłoś
Rzepak 2013-01-28, 0:52
Chyba jednak macie rację Cóż, sadol uczy i bawi.
Zgłoś
Gebofon 2013-01-28, 5:45
A ja tam jestem bezpłodny i mam wyj🤬e jajca

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś