Był już kot z jackass, dziś przyszła pora na kociego rosyjskiego komandosa
podpis użytkownika
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Dobrze że pies zagrodził mu drogę, j🤬iec chciał skoczyć drugi raz, prawie do klatki dobiegł...
@Clarx
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię nap🤬lać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię nap🤬lam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.
to jest tylko wasza odpowiedzialność, debile, że z kretynów robicie sławnych
e................l
2018-05-27, 21:11
MisYogi92
czekam na filmik z misiem na spadochronie, tylko podnieś poprzeczkę
piętnaste piętro, a gdybyś nie chciał albo miał wątpliwości, mam nadzieję że masz dobrych kolegów,
tylko k🤬a, powiedz im aby nie nagrywali w pionie, lub z daleka
Kolejny filmik będzie z Saszą i Siergiejem
L................a
2018-05-27, 23:54
Dobra akcja, szkoda, że sierściucha ten kundel nie rozszarpał.
Jagang napisał/a:
@Clarx
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię nap🤬lać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię nap🤬lam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.
Za zrownywanie dziecka i psa to ty powinieneś leżeć na tym chodniku zoofilu.
Nie wiem dlaczego, ale ubawiłem się po pachy.
Cytat:
niezwykle zabawne, uśmiałem się do łez gdy rusek znęca się nad zwierzakiem, w c🤬j zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna, gotowy do walki z czeczenami
Gdzie się znęca? Kot jest spadochroniarzem i to jest jego pasja. Gość mu pomaga i tyle.
edek.bajzel napisał/a:
w c🤬j zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna
To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.
e................l
2018-05-28, 22:53
Krak napisał/a:
To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.
masz 45 lat i nie masz własnych przemyśleń co do filmu, szukając odpowiedzi u niewiele starszych,
jesteś przegrywem, szkoda na ciebie czasu