Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gregoriuss 2018-05-27, 20:12
Dobrze że pies zagrodził mu drogę, j🤬iec chciał skoczyć drugi raz, prawie do klatki dobiegł...
Zgłoś
Jagang 2018-05-27, 20:37 5
@Clarx
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię nap🤬lać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię nap🤬lam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.
Zgłoś
mam_racje 2018-05-27, 21:01 1
to jest tylko wasza odpowiedzialność, debile, że z kretynów robicie sławnych
Zgłoś
e................l 2018-05-27, 21:11
MisYogi92
czekam na filmik z misiem na spadochronie, tylko podnieś poprzeczkę
piętnaste piętro, a gdybyś nie chciał albo miał wątpliwości, mam nadzieję że masz dobrych kolegów,
tylko k🤬a, powiedz im aby nie nagrywali w pionie, lub z daleka
Zgłoś
pekka satan 2018-05-27, 21:28
Kolejny filmik będzie z Saszą i Siergiejem
Zgłoś
L................a 2018-05-27, 23:54 3
Dobra akcja, szkoda, że sierściucha ten kundel nie rozszarpał.
Zgłoś
janlew 2018-05-28, 4:44
Jagang napisał/a:

@Clarx
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię nap🤬lać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię nap🤬lam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.

Za zrownywanie dziecka i psa to ty powinieneś leżeć na tym chodniku zoofilu.
Zgłoś
8broda8 2018-05-28, 10:04
Nie wiem dlaczego, ale ubawiłem się po pachy.
Zgłoś
Mom and Death 2018-05-28, 10:58 2
Cytat:

niezwykle zabawne, uśmiałem się do łez gdy rusek znęca się nad zwierzakiem, w c🤬j zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna, gotowy do walki z czeczenami

Gdzie się znęca? Kot jest spadochroniarzem i to jest jego pasja. Gość mu pomaga i tyle.

podpis użytkownika

Zgłoś
Krak 2018-05-28, 11:42
edek.bajzel napisał/a:

w c🤬j zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna

To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.
Zgłoś
e................l 2018-05-28, 22:53
Krak napisał/a:

To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.

masz 45 lat i nie masz własnych przemyśleń co do filmu, szukając odpowiedzi u niewiele starszych,
jesteś przegrywem, szkoda na ciebie czasu
Zgłoś