Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Koci zamachowiec
Lubie Cycki • 2012-11-23, 9:39
hłe hłę

Małopolska policja poszukuje snajpera-zwyrodnialca, który ponad 30 razy postrzelił śrutem kota. Zwierzę w ciężkim stanie trafiło do weterynarza w podkrakowskim Zabierzowie. Lekarzowi udało się uratować mu życie ( ) .

Weterynarz wyciągnął z ciała kota 25 śrutów, kilka utkwiło jednak w głowie zwierzęcia.

Który sadol się ukrywa ?

(żródło rmf24.pl )
Zgłoś
dirty_pig 2012-11-23, 13:34 3
dobrze zrobil piwo
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-23, 14:28 19
dirty_pig napisał/a:

dobrze zrobil piwo

Dostajesz piwo za odwagę pisania takich bzdur ... Życzę Ci abyś kiedyś dostał 30 razy śrutem w mazak bez możliwości obrony. Wtedy wypiję piwko chętnie oglądając jak byś wyglądał.
Tylko c🤬y ostateczne pokazują "klasę" pastwiąc się nad zwierzęciem które nie może się obronić.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-23, 14:41 27
BongMan napisał/a:

Zapłacę za POTWIERDZONE informacje gdzie ten gość mieszka i jak się nazywa. Policja i tak gówno zrobi, nawet jak go znajdą...

A co zakatujesz go sucharami?
Zgłoś
vincenzo 2012-11-23, 16:17
To on strzelał z wiatrówki czy dmuchał w rurkę w której był śrut że ten kot jeszcze żyje 16 J wiatrówka (tak jak jest dopuszczone w polsce) powinna mu główkę z łatwością rozłupać
Zgłoś
dzysta 2012-11-23, 16:18 2
Nie rozumiem...kto chciałby jeść kebab ze śrutem?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-23, 20:14
Kurde jakim ciotkiem musi być stary tego snajpera i jaką nieudolną frajerką musi być jego matka.
Zgłoś
SrogiSrom 2012-11-23, 23:04
K🤬a a myślałem że dostał tylko 29 razy

podpis użytkownika

Jaruzelski krulem
Zgłoś
Dzoyo 2012-11-24, 1:44
30 raz ze śrutu, 25 wyciągnął weterynarz a na x-rau jest ich trochę więcej niż 5

Wiem, czepiam się..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-24, 1:47
patrz! a mi zawsze mówili że kota z wiatrówki trafisz tylko raz, bo potem ucieka na sam widok człowieka z wiatrówką
Zgłoś
idzek95 2012-11-24, 1:52
Zajebistego miał cela, ciężko raz trafić biegającego kota, a co dopiero 30 razy!
Pff po 2 trafieniu w leb przestał się aż tak miotać.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-24, 2:06 1
Bardzo dobrze...u mnie biega duzo tych siersciuchow k🤬ica bierze jak sie nap🤬laja pod oknami w nocy. Nienawidze tego bardziej chyba niz cyganow

Wszyscy ktorzy zachwycaja sie takim gownem jakim sa koty to poprostu c🤬y. Dziekuje dobranoc.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-11-24, 2:22 6
O ja p🤬lę, jakie to k🤬a straszne, gość strzelał do kota.. jest zwyrodnialcem i nikt go nie kocha, każdy go bije.. a c🤬ja. Po prostu znalazł bardzo ciekawą rozrywkę (kto był choć raz na strzelnicy a później w terenie ten wie, że walenie do dykty jest nudne). Człowiek jest największym potworem na ziemi.. to prawda, ale nie dlatego, że zabija jakieś zj🤬e gówno typu kot dachowiec, potworem go czyni to jak traktuje innych ludzi. To, że człowiek zabija zwierzęta to j🤬e prawo natury którego zj🤬e matoły nie potrafią zrozumieć. Większy zawsze zjada mniejszego, lew też by was, zj🤬i obrońcy zaj🤬, dachowiec gdyby był większy też by to zrobił. Małpa dłubie w mrowisku patykiem. Gekon też bawi się w snajpera. Anakonda dusi cię i miażdży kości gdy jeszcze czujesz, że żyjesz. A człowiek po prostu przez przypadek ewoluował (a nie dostał móżdżek od boga, j🤬e katole) i teraz sobie wali z takiej wiatrówki do c🤬jowego kota, ot co. Nie ma żadnych okrucieństw ani wyżywania się. Naturalna kolej rzeczy, zawsze tak było i będzie bo tak już na tej planecie jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-24, 2:50 1

Gościu strzelał do kota w celach konsumpcyjnych? Bo tak mniej-więcej wynika z Twojego wywodu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-24, 4:16
@ziuny- Ale ty jesteś niedoświadczony w te sprawy. Pierwszy strzał kota otumanił, i ciężko nie trafić :o
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-24, 4:39 1
Jeszcze parę sztuk śrutu i kot zostałby uprowadzony przez złomiarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie