podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćpodpis użytkownika
Quae nocent, docentMyślę że Twoja mama to odpowiednie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Obrzydliwy ruski wycieruch, ale i tak za wysokie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
@edmund Może i nie wywalą, może i nie zbanują, ale prokurator niedługo go odwiedzi.
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkieDowiedziałeś się, gdy opowiadały Ci dlaczego nic nie czują?
Ja mam co prawda 17 ale nie znalazła się tak co by powiedziała że nie czuje. Oj głośno nieraz wyrażały swe odczucia