👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajson napisał/a:
Podobnie sie dzieje się w dupie po ostrym kebsie
![]()
ja nie chcę wiedzieć jak się przysłużyłeś turkowi

Czy myślicie, że koleś wstaje rano i myśli sobie co tu dzisiaj zalejemy roztopionym metalem? Hm... pomyślmy ... może by, a nie nie to już było. A wiem, dzisiaj wlejemy roztopioną miedź do kokosa a jutro roztopione amelinium w mrowisko. Środa to dzień roztopionej cyny, tylko gdzie by tu ją wlać? Kur...a wlewałem ją już chyba wszędzie gdzie to możliwe. Wiem wleje ją komuś do dupy.

Kurde w życiu bym się nie spodziewał, że koko wytrzyma takie temperatury. Według wikipedii było tam ze 1000*C ; o

Ujmę to tak - to miało tyle sensu, co odrywanie mrówkom odnóży w dzieciństwie, tylko po to żeby zobaczyć co się stanie
Piwko leci!

Piwko leci!
podpis użytkownika
Stolec sztuk jeden:)
kalijanek napisał/a:
ale po co on to robił?
Żeby głupi miał zagadkę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie