Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-11-04, 11:35
Też oglądałem ten mecz, j🤬y Lukaku mógł przewidzieć sytuację, odstawić nogę albo przeskoczyć, od początku było widać, że nie zdąży. Ale poszedł za piłką bo właśnie na to liczył, że wybije Llorisowi piłkę z rąk, a skończyło się jak widać. Jak dla mnie to przynajmniej żółta kartka dla Lukaku, czerwona też by mnie wcale nie zdziwiła.
Zgłoś
cenius 2013-11-04, 11:37 2
Co to za p🤬lenie o czerwonej kartce dla bambusa?

Nic specjalnego nie zrobił, nie mogł przewidzieć że bramkarz wjebie się głową w jego nogi, żadnego ruchu z jego strony nie było.
Zwyczajna sytuacja boiskowa.
Zgłoś
SadolEm 2013-11-04, 11:55
Bo bramkarze to jedyni prawdziwi piłkarze, w słupek jebną to zaraz wstają, żeby dalej bronić bramki, a nie leżą i kwiczą na murawie coby się popisać..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-04, 12:20 1
Cytat:

mecz mimo iż lekarze byli innego zdania

Czyli on został a oni myśleli że zszedł czy jak ?
Zgłoś
Zielonek92 2013-11-04, 12:50 1
chyba głową w kolano
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-04, 13:25
Zle sie zlozyl. Zamiast sie calkiem na flacie polozyc to wjezdza kolanami jak na scenie.
Zgłoś
lukasz634 2013-11-04, 14:16 2
@sard W polu karnym bramkarz nie ma pełnego "immunitetu", dopiero w polu bramkowym (które się znajduje wewnątrz pola karnego) jest w tzw. swojej strefie, gdzie byle tyrpnięcie bramkarza, albo niedopuszczenie go do wyskoku lub też innych rzeczy interpretowane jest jako faul na bramkarzu. Często można zauważyć przy rzutach rożnych w/w sytuację.

W tej sytuacji nie było faulu gdyż bramkarz interweniując rzutem na piłkę musi liczyć się z tym, że np. dostanie kolanem w skroń.
Zgłoś
kANks 2013-11-04, 15:02 1
WoZniaK napisał/a:

Czyli on został a oni myśleli że zszedł czy jak ?

Omg, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Wyjaśnię Ci to na twój rozum. Gdy bramkarz ten w czerwonym stroju dostał kolanem od zawodnika w niebieskim stroju na boisko wbiegli lekarze żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Po oględzinach stwierdzili że bramkarz powinien zejść z boiska ale on został i dokończył mecz.

Teraz rozumiesz ? Czy dalej mam Ci to tłumaczyć ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-04, 15:08
k🤬a też w takiej sytuacji byście biegli do piłki jak najdłużej można więc nie p🤬lcie że mógł sobie odpuścić czy coś
Zgłoś
torqmark 2013-11-04, 15:24 2
Czyli lekarze byli zdania ze nie kontynuuje meczu. Potem klops, koncowy gwizdek a tu jednak zaskoczenie, patrza a on schodzi z boiska, bo okazuje sie ze gral.. nosz urrrrwaa!!! Kilku letnie dziecko lepiej sie wyslawia...
Zgłoś
Runej 2013-11-04, 15:31
Dlaczego Cech nosi kask? A no dlatego: (0:22)

Bardzo podobne zdarzenie. Tyle że Cech'a ledwo uratowali, nie wiem co z tym.
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-11-04, 16:42
A p🤬l się lamusie z tą całą pedalską grą dla ciot. J🤬 piłkę nożną!
Zgłoś