[color=white][b]Nie wiem, czy ktoś już tego nie wstawiał, ale tak wyglądał Tomas Hubocan po starciu z Robertem Lewandowskim:
A tutaj jest nagranie z całego zajścia:
FIlm usunięty z YT. Jak ktoś znajdzie proszę wkleić w komentarzu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-20, 18:07
Hejtują piłkarzy, bo są grubi i nikt do nich nie podawał na wfie, smutne :/
konto usunięte
2014-03-20, 18:37
konto usunięte
2014-03-20, 18:39
lewandowski robi sie jak badboy:)
konto usunięte
2014-03-20, 19:06
podobno umarł
Wstawaj wstawaj chooju nie udawaj!!
Wstałeś wstałeś chooju udawałeś!!
Lewy to sprzedajny cebulak i do tego symulował przez większość spotkania.
Po pierwsze Hubocan to Słowak. Po drugie to Lewandowski grał jak zawsze czyli bardzo słabo. Żółta zasłużona. Po czwarte symulował(najbardziej utkwił mi w pamięci "faul" na nim tuż przed polem karnym, gdy poczuł jak przeciwnik go dosłownie dotknął i podskoczył upadając na plecy). Po piąte to bardzo dobrze obrońcy robili, że go kopali i mu przeszkadzali jak mogli bo takie jest ich zadanie. A Lewy mógł im pokazać złość sportową a nie zachować się jak frajer.
Lewandowskiemu już kasa której jeszcze nie zarobił w Bayernie do łba bije, pokazuje jakie to w nim siedzi buraczysko na boisku i poza nim, wystarczy posłuchać jego wywiadu po meczu, "polskie myślenie" itd, wieczny płacz że go kopią biją i piłki nie podają.
konto usunięte
2014-03-20, 20:56