📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Rosjanin chciał seksu z szopem praczem
Dramat pewnego jurnego Rosjanina! Mężczyzna stracił spory kawałek członka, gdy próbował uprawiać seks z szopem praczem. Oczywiście po pijanemu!
Lekarze z moskiewskiej kliniki nie mogli wyjść ze zdziwienia, gdy na izbę przyjęć trafił podchmielony mężczyzna z mocno nadgryzionym członkiem. Gdy delikwent wytrzeźwiał wyjaśnił, co się stało. Otóż po kilku głębszych bardzo mu się spodobał szop pracz i chciał się z nim kochać. Zwierzę było oswojone, ale w przeciwieństwie do Rosjanina, nie było zboczone i pijane. Zirytowany nachalnymi zalotami futrzak odgryzł w końcu mężczyźnie kawał członka i było po miłości.
Moje ulubione, ever. ;d

Ładnie się uśmiałam
Myślałam, że takie rzeczy, to tylko w japońskich horrorach
Od dzisiejszej nocy będę miała na oku moją pierzynkę, oby na mnie się frańca nie rzuciła pewnego ranka

Myślałam, że takie rzeczy, to tylko w japońskich horrorach

Od dzisiejszej nocy będę miała na oku moją pierzynkę, oby na mnie się frańca nie rzuciła pewnego ranka

Może ta kobieta nieświadomie cierpi na syndrom obcej ręki. To byłby lepszy tytuł
"Moja ręka chciała mnie udusić... KOŁDRĄ!!!"
"Moja ręka chciała mnie udusić... KOŁDRĄ!!!"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie