Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-25, 1:00
U mnie w Wigilię wódeczka też wjechała jako 12 potrawa
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-25, 2:49
Zajebiście ale znów pomyślałem o metalach i wiem jak bardzo są c🤬jowi : (
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-25, 10:23 3
I po co się powtarzasz idioto... Coś twój partner dawno cie nie posuwał...
Jeszcze nadmienię,że nie jestem metalem, słucham głównie skatepunku,jestem ogolony prawie do łysa, jednak bronię metalu przed j🤬ymi stereotypowcami, który bladego pojęcia nie ma mają o metalu lub są trollami(w drugim wypadku - walka z wiatrakami).
Cytat:

jestem wstanie powiedzieć takiemu brudasowi, że nim jest.

Czyli nie miałeś nigdy kontaktu z jakimkolwiek metalem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-25, 10:32 1
Zajebiaszczy kawałek jakbym tak swoich nówka adków tak nie lubił to bym się moment skucał tym gównem!!!!!
A i nam dresikom skarpetki tez jebiom , jak chodzimy ciądle w jednych adkach to wiecie jaki syf sie robi ze hoho
Zgłoś
Myski 2012-12-25, 11:28 1
Tu przykład czystego i pachnącego hip-hopowca
sadistic.pl/ipreza-vt162595.htm?highlight=udana

i taki sam by się znalazł w każdej subkulturze. Więc jeden z drugim buce, powstrzymajcie swoje ignoranckie wypowiedzi wobec metalowców czy innych grup, skoro nie jesteście idealnym przykładem. Spotkałem więcej brudnych i z oddechem który szkło mógłby stopić dresów, lalusiów, i dyskotekowych chłopaczków niż zaniedbanych metali, a uwierzcie zmieniałem styl bycia jak rękawiczki. Bo to że czegoś nie rozumiesz, to nie znaczy że jest do dupy.

@nowator, włącz sobie MyLittlePony będziesz miał cukierkowo, pachnąco, czysto i bez darcia ryja, bo chyba masz jakiś uraz z dzieciństwa do ludzi z długimi włosami.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-25, 14:21
Nie piszcie, że metale nie są brudni, bo widzę to każdego dnia - że są śmierdzącymi brudasami.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-25, 15:42
Od 3 minuty zaczyna się dobre granie.
Zgłoś