Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fred1990 2013-02-17, 12:06
Jeżeli chcecie uświadczyć kolei to zapraszam do grupy na fejsie i na bloga:
przezyjtosampl.blogspot.com/p/transsybir.html
I tak jak pisali ludzie wyżej. Za 12 koła to ja bym jeździł tym pociągiem przez 3 miesiące w tą i z powrotem
Zgłoś
pawel8814 2013-02-17, 12:14
maddox1983

zdrowe te dziewczyny.... Chodzi ci o nadwage wiekszosci?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-17, 12:21 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mucha86 2013-02-17, 12:54 1
miałem "przyjemność" jechać z wrocławia do aktau w zachodnim kazachstanie. podróż trwała 6 dni w jedną stronę. najlepiej jest się zaopatrzyć w wódkę przed podróżą, albo między przesiadkami. bo bez wódy nie pojedziesz. kazaszki, o dziwo urodziwe, myślałem że będą jak mongolki tj. płaskie twarze ze szparami zamiast oczu. umiarkowanie skośne, dbające o siebie. kazachowie to ich przeciwieństwo, ale na wschodzie to chyba częsta przypadłość tzn. morda robotniczo-chłopska z inteligencją w zaniku. niestety kazachowie to ogólnie muzułmanie, ale puki co umiarkowani. sami kultury osobistej nie znają. czymś abstrakcyjnym jest dla nich przepraszam itp. ogólnie podróż bardzo ciekawa, ale są miejsca lepsze. jednak jak ktoś ma trochę pieniędzy i dużo wolnego czasu, to czemu nie.
ps. najtańsza wódka kosztuje w kazachstanie 3 zł, przyzwoita 5 zł.
Zgłoś
tigerqaz 2013-02-17, 12:57 1
"Skolka piwo?"
Nie s butelki
Zgłoś
DarkBolo 2013-02-17, 13:07
Dla mnie to jak podróż w czasie. Klika razy byłem pociągiem w Odessie i Kijowie, więc kojarzę ten klimat.
Zajebista sprawa.
Zgłoś
yankees1989 2013-02-17, 13:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
IwanMT 2013-02-17, 13:32
Kiedyś z opowieści gościa, który z okolic Moskwy jechał do Mongolii, że w tej kolei jest koniec świata...2 tygodnie chlania! Kibel po takiej podróży nie wyglądał jak kibel. W sumie to już do niczego nie był podobny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-17, 14:43
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-17, 15:35
sa nasi , jest wodka
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-17, 15:42
miał co r🤬ać
Zgłoś
xJokerx 2013-02-17, 17:23
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale koleś chyba z Ostrowca. Ciekawe czy nagrał jakiś "ciekawszy" materiał z tymi koleżankami...
Zgłoś
jacek44 2013-02-17, 18:46
Jeden z celów które stawiam sobie na ten rok! Ten film jeszcze bardziej utwierdził mnie w tym, że warto!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-17, 19:05 8
Zgłoś
plugnplay 2013-02-17, 20:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem