Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
pazuzu napisał/a:
Nie wiem co jest bardziej bezużyteczne, Polska reprezentacja piłki nożnej czy brytyjska policja
Remis obstawiam
Pies zachował się prawidłowo. Broni domu, a tamci są nieproszonymi gośćmi. Nie ma łażenia po swoim, nawet w mundurze
Bo ja wiem? Chyba pies na medal? Policji nie wpuścił. Jeszcze pewnie sami wleźli bez pytania.
Trzech debili w jednym miejscu. Czy to nie za dużo? A pieseł jak to pieseł - do wora a wór do jeziora.
Przecież ten kretyn był uzbrojony. Wolał ryzykować nogę koleżanki niż zastrzelić agresywnego psa?
Oj tam ważne że w policji została zachowana zasada "diversity" - na pewno mają na każdym komisariacie zatrudnione kobiety jako minimum 50% załogi, jakiegoś homo i transseksualistę, kogoś niebinarnego i może jeszcze jakiegoś inżyniera z pontonu. Jakby nie mieli to nie działaliby tak skutecznie i efektywnie.
Swoją drogą na tym nagraniu widać dlaczego te mutanty bullowate są tak trudne do powtrzymania - gdy złapią ofiarę dostają szczękościsku, dlatego ten egzemplarz nie może wypluć buta i ugryźć ponownie policjantki. Psy do odstrzału.
Się kuzwa na posesję nie wchodzi
Od razu bym strzelał w łeb kundlowi.
Dobry piesek, a tak serio jakby dostał porządnego buta na ryj to by tak kozaczył
Pier*olone sierściuchowate ścierwa! Wytępić to wszystko w pi*du!
yellow87 napisał/a:
Od razu bym strzelał w łeb kundlowi.
Ja tak samo, tej suce też.