Za jedyne 19,99 super wiertarka z udarem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Haaaahahahaahahaaaa Wiertarka klej miesza i sie cieszy ze sie spalila
To ma byc sadistic ??
To ma byc sadistic ??
Co w tym dziwnego że się zjarała? Poszedł wirnik, szczotki i spłonęła. Nie widzę powodu do ekscytacji.
darkangels napisał/a:
chociaz konkretna muzyka slysze headhunterz-psychoddelic o ile sie nie myle
nie mylisz się to jest headhunterz ♥
Każdy sprzęt ma swoje zastosowanie. To tak samo jakby załadować kamaza szufelką do śmieci.
Przy takich robotach to i Bosch 1000W zaczyna śmierdzieć, więc i tak jestem pełny podziwu że tyle uciągnęła na rzeczach do których nie jest przeznaczona.
Defect napisał/a:
Miałem kiedyś podobną w robocie! zwykłe śruby do blachy przykręcałem i już miała problemy
![]()
Skoro wkręcasz śruby wiertarką to się nie dziwię. Śruby wkręca się kluczem. Pewnie gwoździe wbijasz szlifierką.
Cytat:
Skoro wkręcasz śruby wiertarką to się nie dziwię. Śruby wkręca się kluczem. Pewnie gwoździe wbijasz szlifierką.
Uwaga! Jest z Nami Pan Profesor, znawca robót budowlanych!!!
I oczywiście nie wiesz siedząc całe życie przed kompem, że do wiertarki możesz dokupić końcówki do wkręcania śrub?
Tylko czemu Cię nie zdziwiło, że na filmie ktoś wiertarką miesza cement? Przecież to się robi mieszalnicą do cementu, prawda?
Nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć że gwoździe wbija się młotkiem a nie głową, ale skoro nie ruszasz się z przed komputera, to masz prawo tego nie wiedzieć... Do wiertarki można zamocować prawie wszystko, przejściówkę na nasadki też(żebyś mógł wkręcać śruby, zmieniać koła w samochodzie itd.). Można. Tak samo można wbijać wkręty albo śrubki młotkiem lub zamocować drzwi antywłamaniowe na piankę montażową-pooglądaj sobie program "usterka" to zdziwisz się jakie rzeczy można robić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie