📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

Jacek86s napisał/a:
vidisic racja kazdy ma metalowy stól w domu
Jakbyś się dobrze uczył miałbyś teraz dobrze płatną prace i mógłbyś sobie kupić taki stół. A tak możesz tylko zazdrościć wyładowując swoją frustracje w pseudointeligentych komentarzach. Tak wiem, świat jest niesprawiedliwy i to wina wszystkich wokół Ciebie.
Rhox napisał/a:
Ale zajebiście to rozkminiłeś![]()
Nawet nie wiesz jak ważne było dla mnie to, że zwaliłeś sobie gruche przy mojej wypowiedzi, dzieląc się jednocześnie ze światem tą radosną informacją. Mam nadzieję, że miałeś tak obfitą ejakulacje, że nalałeś sobie do pyska.
Pozdrowienia dla radosnych onanizatorów i nolife`ów

"Kolejna zajebista reklama piwa"- zajebista ? Dyskutował bym. Nie umywa się do poprzedniej.
vidisic musisz jeszcze poćwiczyć ironię i wbity, niestety, tym razem pseudo inteligentny komentarz należał do Ciebie

matx a co zainteresowany ? ;>
Laski nie mam ale kobietę owszem ^^
Reklama świetna
Laski nie mam ale kobietę owszem ^^
Reklama świetna

vidisic napisał/a:
Nawet nie wiesz jak ważne było dla mnie to, że zwaliłeś sobie gruche przy mojej wypowiedzi, dzieląc się jednocześnie ze światem tą radosną informacją. Mam nadzieję, że miałeś tak obfitą ejakulacje, że nalałeś sobie do pyska.
"Pluję na twą marność psie!
Pluję na twą nicość psie!
Pluję na twą wiarę psie!
Pluję na twą wieczność psie!"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie