Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kolejne protesty
Veni_Vidi • 2024-07-20, 8:36
Irlandczycy mają już dość swoich polityków. Pokazują, że nie chcą u siebie uchodźców.

Nie zobaczycie w polskiej telewizji. W Irlandii trwają masowe protesty przeciwko rozmieszczaniu tam uchodźców. Kolejny ośrodek imigracyjny zostaje doszczętnie spalony.

Zgłoś
maciora 2024-07-21, 0:14
Rozj🤬o mnie jak w filmie mówią o wkroczeniu policji do "rodzinnej restauracji", po czym pies wchodzi do McDonalda xD
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-07-21, 9:33 1
metyoo napisał/a:

w republice też tego nie zobaczysz, więc skończ p🤬lić!
i właśnie dlatego w Polsce razem nie wyjdą na ulice bo są podzieleni przez polityków z tobą na czele! bo rudy to, bo kaczy tamto! naj🤬i wam do łbów swoich ideologii, pokazali jak macie myśleć, a tobie się wydaje, że twoja racja jest najtwojsza!

Hehehe tepaku j🤬y. Dawno Tusk gadał ze to są biedni ludzie i trwa ich wpuszczać.zemuru ni3 będzie a teraz jest i sami pod nim stoją. J🤬y oalancie obudź się lewaku p🤬lony
Zgłoś
zetarectuli 2024-07-21, 10:16
A czy wiecie sadolki ze radykalne prawicowe partie w UK i Irlandii mówiły swego czasu że najpierw muzłumanie, a potem polacy mają wyp🤬alać?
Zgłoś
b................m 2024-07-21, 13:35
zetarectuli napisał/a:

A czy wiecie sadolki ze radykalne prawicowe partie w UK i Irlandii mówiły swego czasu że najpierw muzłumanie, a potem polacy mają wyp🤬alać?

Skąd masz taką informację?
Zgłoś
metyoo 2024-07-21, 13:36
AdrianoItaliano napisał/a:

Hehehe tepaku j🤬y. Dawno Tusk gadał ze to są biedni ludzie i trwa ich wpuszczać.zemuru ni3 będzie a teraz jest i sami pod nim stoją. J🤬y oalancie obudź się lewaku p🤬lony

zanim zaczniesz innych wyzywać od tępaków, zainwestuj w swoją edukację, bo to c wypociłeś na klawiaturze chyba tylko ty rozumiesz! zabolała dupa, że napomniałem o republice, czy, że naród jest podzielony, czego twoje wypociny są idealnym na to przykładem?
Zgłoś
R-D-K 2024-07-21, 22:03 2
Olashenco napisał/a:

No na razie to walczą sami ze sobą.
Wyobrażacie sobie być Polskim policjantem i pałować Polaków, bo urole chcą azylu?

Tak, podczas marszów niepodległości, prostestów przedsiębiorców, prostestow antylockowonowych i ostatnio rolnikow jakoś nie mieli żadnych hamulców. I tak samo będzie z prostestami przciw imigrantom, psy nie mają zadnej godności, sprzedali ją za wcześniejszą emeryturę i tylko czekają żeby uczciwych obywateli spałowac.
Zgłoś
Lookas84 2024-07-29, 10:19
Zmuszają nas do tego no zmuszają - oni i ich zj🤬y pomysł na wspaniała EUROPE! Prędzej czy później zjawi się polityk który powie dość tego i pod tym pretekstem pójdziemy za nim by później okazało się że zrobił nas następny w chooja!

podpis użytkownika

Skoro w winnicy jest wino to dlaczego w piwnicy nie ma PIWA?!
Zgłoś
zetarectuli 2024-08-20, 20:25
bambinizm napisał/a:

Oglądałem bodajże w 2013 wywiad z udziałem tego łepka, w którym stwierdził najpierw islam wyp🤬alać, potem zaraz won Polacy.
No sory, taki prawacki autorytet cymbała.

Szukałem tego wywiadu, ale nie znalazłem żeby Ci wysłać, był na youtube albo vimeo
Zgłoś
b................m 2024-08-21, 0:47 1
zetarectuli napisał/a:

bambinizm napisał/a:

zetarectuli napisał/a:

Oglądałem bodajże w 2013 wywiad z udziałem tego łepka, w którym stwierdził najpierw islam wyp🤬alać, potem zaraz won Polacy.
No sory, taki prawacki autorytet cymbała.
Szukałem tego wywiadu, ale nie znalazłem żeby Ci wysłać, był na youtube albo vimeo

Fajna dyskusja
Zgłoś