📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

SM to ci ktorzy nie dostali sie do akademi policyjnej. Niespełnione ambicje policyjne przekładają na wyzywanie się na normalnych ludziach.
Pamiętam jak kiedys hmmm... w wieku 11 lat zabralem ojcu samochod i jezdzilem po mojej pieknej miescinie, no i nagle straz miejska, przejechali. Ufff ... ale nie wsteczny i ,, zapraszamy pana ". Pamietam ze byłem obsrany fest, ale to i mlody i glupi bylem. Pluje sobie tylko w brode, ze wtedy nie znalem kompetencji SM, nie moga zatrzymac pojazdy w ruchu, nie maja takich uprawnien
.
No nic, polecam i pozdrawiam.
Pamiętam jak kiedys hmmm... w wieku 11 lat zabralem ojcu samochod i jezdzilem po mojej pieknej miescinie, no i nagle straz miejska, przejechali. Ufff ... ale nie wsteczny i ,, zapraszamy pana ". Pamietam ze byłem obsrany fest, ale to i mlody i glupi bylem. Pluje sobie tylko w brode, ze wtedy nie znalem kompetencji SM, nie moga zatrzymac pojazdy w ruchu, nie maja takich uprawnien

komorrr napisał/a:
SM to ci ktorzy nie dostali sie do akademi policyjnej. Niespełnione ambicje policyjne przekładają na wyzywanie się na normalnych ludziach.
Pamiętam jak kiedys hmmm... w wieku 11 lat zabralem ojcu samochod i jezdzilem po mojej pieknej miescinie, no i nagle straz miejska, przejechali. Ufff ... ale nie wsteczny i ,, zapraszamy pana ". Pamietam ze byłem obsrany fest, ale to i mlody i glupi bylem. Pluje sobie tylko w brode, ze wtedy nie znalem kompetencji SM, nie moga zatrzymac pojazdy w ruchu, nie maja takich uprawnien.
dobrze ze nie w wieku 7-u lat

jakim ty jesteś baranem zaczepiasz strażników na siłę prowokujesz ich reakcje a potem robisz z nich idiotów, nie masz nic lepszego do roboty w życiu? pytanie retoryczne oszczędź sobie odpowiedź

Strażnik miejski, który by mnie złapał bez podstawy - z miejsca dostałby gazem po oczach. Napaść to napaść. Tyle w temacie. Nie ważne kto napada: czy jest do obcy, swój, strażnik miejski, policjant czy duch święty...
Różnica jest taka, że policjant nie wyszedłby po czymś takim z papierów przez tydzień - jeśli tylko autor filmu chciałby odpowiednio zrobić mu koło dupy - SM jest bezkarna.
Różnica jest taka, że policjant nie wyszedłby po czymś takim z papierów przez tydzień - jeśli tylko autor filmu chciałby odpowiednio zrobić mu koło dupy - SM jest bezkarna.

Operator kamery-"Czy Pan zna przepisy"
Strażnik Miejski-"Nie proszę Pana"
Krótko i na temat
Strażnik Miejski-"Nie proszę Pana"
Krótko i na temat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie