Koleś nawet daję radę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
🔥
Dwóch na jednego
- teraz popularne
Co wy wiecie o beatboxie...
Macie przykład prawdziwego beatboxera:
Uwielbiam beatbox i jak patrze na te przykłady w komentarzach to się płakać chce, choć Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów i chwała mu za to.
Macie przykład prawdziwego beatboxera:
Uwielbiam beatbox i jak patrze na te przykłady w komentarzach to się płakać chce, choć Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów i chwała mu za to.
Proszę was..
A co do Napom'a, Alem zmiażdzył go strasznie na ostatnich mistrzostwach
BloedeBleidd, Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów? Zapomniałeś chyba o Kennym Muhammadzie, czy chociażby Rahzelu (to tylko ci najpopularniejsi). Doczytaj jeszcze trochę, bo od pierwszych beatboxerów do Josepha minęło kilka dobrych lat. W dodatku ja sam, w momencie kiedy Joseph wypłynął na powierzchnie, mając ok. 13 lat osiągałem podobny, albo i lepszy beatbox.
A co do Napom'a, Alem zmiażdzył go strasznie na ostatnich mistrzostwach
BloedeBleidd, Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów? Zapomniałeś chyba o Kennym Muhammadzie, czy chociażby Rahzelu (to tylko ci najpopularniejsi). Doczytaj jeszcze trochę, bo od pierwszych beatboxerów do Josepha minęło kilka dobrych lat. W dodatku ja sam, w momencie kiedy Joseph wypłynął na powierzchnie, mając ok. 13 lat osiągałem podobny, albo i lepszy beatbox.
Stare jak świat ale warto obejrzeć w dwóch częściach.
youtube.com/watch?v=4P7sdo_Aj0o a tamten gruby to się nadaje do tarcia chrzanu po obiedzie........
Dokładnie Roxorloops miażdży, a nie jakieś popierdółki bzdykają jedno i to samo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie