To już wiem czemu jak byłem naj🤬y. To k🤬s policzył mi 100 zł za 15km XD
Pewnie kółeczka robił hehe.
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Pewnie kółeczka robił hehe.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
Ja tu widzę 3 możliwości
1.Czeskie Piko na pseudoefedrynie a najlepiej na efedrynie
2.Piko w krysztale z metyloaminki
3. Halupa
1.Czeskie Piko na pseudoefedrynie a najlepiej na efedrynie
2.Piko w krysztale z metyloaminki
3. Halupa
Zaraz niedojeby podłapią i będą kręcić filmiki z taksówek jak to w kabel niby walą. Albo to już jest takie nagranie, tak się rozglądał, a nie widział okularów na własnym nosie.
Czas na pogromcę helupiarzy i c🤬j.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Igorek95 napisał/a:
Jedna zapalara z gazem bez iskry, druga z iskrą bez gazu, no j🤬y k🤬a przedsiębiorca haha
edit
co on tam ćpa w taki dziwny sposób? Nie znam się na temacie
To chyba crack, czyli podgrzana kokaina. Wynalazek i składnik kultury smoluchów w USA.
pl.wikipedia.org/wiki/KokainaKrak_(crack) (tam niżej trzeba zjechać, to konkretnie jest opisane)
motylekwbrzuchu napisał/a:
Zaraz niedojeby podłapią i będą kręcić filmiki z taksówek jak to w kabel niby walą. Albo to już jest takie nagranie, tak się rozglądał, a nie widział okularów na własnym nosie.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
nowynick napisał/a:
Zrobiła się? Przecież to zawsze była patologia...
I to zanim jeszcze nawet samochody wynaleziono. Starczy poczytać w skład jakich wyżyn społecznych wchodzili fiakrzy (dorożkarze).
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Trochę jak jakiś cygan albo inny czeczen wydaje mi się że to może nie być Polak ale c🤬j wie
Teraz można zrozumieć dlaczego 3/4 z ciapatych Priusów jeździ jakby za kółkiem siedział jakiś poj🤬y szympans.